DOLAR 32,3131 0.19%
EURO 35,0821 -0.16%
ALTIN 2.278,920,08
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“100 korist Balkan Senfoni Orkestrası ile sahnede"

“100 korist Balkan Senfoni Orkestrası ile sahnede"

ABONE OL
Nisan 10, 2023 12:30
“100 korist Balkan Senfoni Orkestrası ile sahnede"
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lüleburgaz’ın gururu Lüleburgaz Belediyesi Çoksesli Çocuk ve Gençlik Korosu, Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Balkan Senfoni Orkestrası ile birlikte 17 Nisan saat 21.00’de Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde sahne alıyor. Ücretsiz olacak etkinliğe sanatseverler https://etkinlik.luleburgaz.bel.tr adresi üzerinden alacakları biletle katılabilecek.

Lüleburgaz Belediyesi’nin kentin kültür sanat yaşamındaki dönüm noktası olan Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi muhteşem bir konsere ev sahipliği yapacak. Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Balkan Senfoni Orkestrası Prof. Ahmet Hamdi Zafer’in şefliğinde Lüleburgaz Belediyesi’ni ulusal ve uluslararası alanda başarıyla temsil eden Lüleburgaz Belediyesi Çoksesli Çocuk ve Gençlik Korosu Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel 100 korist ile birlikte sahne alacak. LYSA Cahit Irgat Salonu’nda 17 Nisan saat 21.00’de düzenlenecek konsere katılım ücretsiz olacak.

Ücretsiz biletler çevrim içi alınacak

Öte yandan konsere katılmak isteyen vatandaşlar biletlerini https://etkinlik.luleburgaz.bel.tr adresi üzerinden alabilecek. Vatandaşlar sadece söz konusu konser için değil, belediyenin düzenleyeceği hemen hemen bütün etkinliklere ait biletleri bu adres üzerinden çevrim içi olarak alabilecek.

Balkan Senfoni Orkestrası hakkında!

Devlet Konservatuvarı bünyesinde kurulan Akademik Orkestra kadrosunda, konservatuvar öğretim elemanları, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri yer alıyor. Orkestranın kurulmasıyla; konservatuvarda yürütülen sanatsal çalışmaların sergilenmesi, Trakya bölgesinde yokluğu hissedilen senfonik bir orkestranın oluşumunun temellendirilmesi, verilecek konserlerle geleceğe dönük profesyonel bir orkestranın oluşturulması bağlamında, mezun olan sanatçılara istihdam olanakları sağlanması, Trakya Üniversitesi ve Konservatuvarın, yurtiçi ve yurtdışında temsil edilerek adının duyurulması hedefleniyor. Orkestra, çalışmalarını konservatuvarın yoğun eğitim-öğretim programını göz önünde tutarak, Devlet Konservatuarı Sanat ve Eğitim Merkezinde sürdürüyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.