DOLAR 32,3157 0.2%
EURO 35,1169 -0.05%
ALTIN 2.291,040,61
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

42 Can Dostumuz Daha Yeni Yuvasına Kavuştu

42 Can Dostumuz Daha Yeni Yuvasına Kavuştu

ABONE OL
Eylül 16, 2022 16:30
42 Can Dostumuz Daha Yeni Yuvasına Kavuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sokaklarda yaşayan ve hayvansever vatandaşlar tarafından Geçici Hayvan Bakımevine getirilen can dostlarımızı, sağlık kontrollerinin ardından 'Yeni Bir Başlangıç' projemiz kapsamında sahiplendirmeye devam ediyoruz.

 

Son 3 Ayda 42 Can Dostumuz Hayata Yeni Bir Başlangıç Yaptı

3 ay gibi kısa bir sürede çok sayıda sokak hayvanının Çorlu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Çorlu Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi tarafından sahiplendirilerek yeni yuvalarına kavuşturulduğunu söyleyen Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakan Öztürk, "Değerli vatandaşlarımız, evini paylaşacakları bir can için kesinlikle bir hayvan satın almamalı. Bu konuda en doğru adımın, sevimli dostlarımızı sahiplenmek olduğunu düşünerek 'Yeni Bir Başlangıç' projemizi hayata geçirmiştik. Son 3 ayda sahipleri tarafından çeşitli sebeplerle sokağa atılan ya da sokakta dünyaya gelen 42 hayvanımızı bu proje kapsamında sahiplendirdik.

 

Geçici Hayvan Bakımevi Trakya’nın En Büyüğü

Trakya’nın en büyük hayvan bakımevi olan Çorlu Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevinde sokak hayvanlarını sahiplendirmeyi özendirmek adına başlattığımız 'Yeni Bir Başlangıç' projemiz ile onların yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçlıyoruz. Sizleri can dostlarımızın hayatında bir fark yaratmak ve hayat boyu bir dost kazanmanız için Geçici Hayvan Bakımevimize davet ediyoruz. İmkânlarınız ölçüsünde onları sahiplenmeye ve onlara sıcak bir aile ortamı sunmaya gayret etmeniz oldukça değerli. Ya da imkânlarınız ölçüsünde sokaklarda yaşayan can dostlarımızı besleyerek, onları severek ve ilgi göstererek yalnız olmadıklarını hissettirebilirsiniz.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.