DOLAR 32,3341 0.24%
EURO 35,0914 -0.12%
ALTIN 2.298,930,95
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kemer’de tören düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kemer’de tören düzenlendi.

ABONE OL
Mart 8, 2022 18:10
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kemer’de tören düzenlendi.
0

BEĞENDİM

ABONE OL
CHP Kemer İlçe Teşkilatı tarafından Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, belediye meclis üyeleri Cumali Afşin, Mustafa Tıraş, Recep Yılmaz, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, belediye Tekirova Mahalle Sorumlusu Adem Barış, belediye Çamyuva Sorumlusu Özgür Şahin, CHP Kemer Kadın Kolları Başkanı Sema Özdemir, Başkan Topaloğlu’nun eşi Fikriye Topaloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül’ün eşi Hale Gül, CHP üyeleri, Kemer’deki kadın dernek başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
 
Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, CHP Kemer Kadın Kolları üyesi kadınların Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla devam etti.
 
CHP Kemer Kadın Kolları Başkanı Sema Özdemir, Başkan Topaloğlu’nun eşi Fikriye Topaloğlu ve parti üyesi kadınlar günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.
 
Törene katılan kadınlar daha sonra Atatürk Caddesinden Liman Caddesine oradan da Kemer Belediyesi Deniz Kafeye kadar yürüdü.
 
Belediye Başkanı Topaloğlu, Deniz Kafede kadınlarla bir araya gelerek günlerini kutladı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kafede bir araya gelen tüm kadınlarla sohbet eden Başkan Topaloğlu, program sonrası kadınlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
– Başkan Topaloğlu’ndan kadınlara karanfil
 
Topaloğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlardaki kadınlara karanfil dağıtmayı da ihmal etmedi.
 
İlçedeki resmi kurumları tek tek dolaşan Topaloğlu, çalışan kadınlara karanfil vererek günlerini kutladı.
 
Topaloğlu, yaptığı açıklamada, kadınlar günü dolayısıyla belediyede çalışan tüm kadın personele idari izin verdiklerini söyledi.
 
Kadınların her zaman en yakın yol arkadaşı olduğunun altını çizen Başkan Topaloğlu, “8 Mart, dünyadaki emekçi kadınların kendi haklarını almak için kıvılcım yaktıkları gündür. 8 Mart eğlence günü değil anma günüdür. Kadının olduğu her yerde huzur saygı ve başarı vardır. Bunların en güzel örneklerini Kurtuluş Savaşı’nda yaşadık. Çocuğunun üzerindeki battaniyeyi alıp cephanenin üzerine örten kadınlarımız vardı. Kadınlarımıza büyük önem vermemiz gerekiyor. Tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum.” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.