DOLAR 32,3319 0.22%
EURO 35,1136 -0.12%
ALTIN 2.309,101,40
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Akademisyenlerin Karma Sergisi Yalı Evlerinde Açılıyor

Akademisyenlerin Karma Sergisi Yalı Evlerinde Açılıyor

ABONE OL
Kasım 17, 2022 16:40
Akademisyenlerin Karma Sergisi Yalı Evlerinde Açılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO öğretim elemanlarının eserlerinden oluşan karma sergisi 23 Kasım Çarşamba Günü Değirmedere Yalı Evleri’nde ziyarete açılacak.

 

Gölcük Belediyesi, “Kültür-Sanat Kenti Gölcük” sloganı ile etkinliklerine devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO öğretim elemanlarının eserlerinden oluşan karma sergi, 23 Kasım Çarşamba Günü Değirmedere Yalı Evleri Heykel Evi’nde ziyarete açılacak. Gölcük Belediyesi’nin desteği ile açılacak olan sergi 30 Kasım Çarşamba gününe kadar ziyaretçilere açık kalacak. Sergide resim, heykel, seramik, ebru, tezhip, takı ve tekstil tasarım eserleri sergilenecek.

 

BİRBİRİNDEN GÜZEL ESERLER BU SERGİDE

Değirmendere Yalı Evleri Heykel Evi’nde açılacak olan sergide Değirmendere Ali Özbay MYO öğretim görevlilerinden; Abdil Saraçoğlu, Ali Emrah Kökkaya, Behiç Kılıç, Hakan Öcel, Hasan Korkmaz, Mine Can, Nilgün Şener, Pelin Güleda Karadeniz, Sevtap Örgel ve Ziya Yekta Özkan’ın birbirinden güzel eserleri ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.