DOLAR 32,3825 0.19%
EURO 35,0667 -0.07%
ALTIN 2.325,440,27
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aşk şelalesinin rüzgârı Palladium AVM'de esecek

Aşk şelalesinin rüzgârı Palladium AVM'de esecek

ABONE OL
Şubat 3, 2023 13:50
Aşk şelalesinin rüzgârı Palladium AVM'de esecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ataşehir bölgesinin cazibe merkezi Palladium Ataşehir AVM, keyifli anların ve eğlencenin değişmeyen adresi olmaya devam ediyor.

Ziyaretçilerine alışverişin dışında deneyimler de sunan Palladium Ataşehir AVM, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı ‘Aşk Salıncağı’ ile tüm çiftlerin ayağını yerden kesecek.

20 yılı aşkın tecrübesiyle alışveriş merkezi sektörünün öncü firmalarından olan ECE Türkiye Proje Yönetim A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Ataşehir bölgesinin cazibe merkezi Palladium Ataşehir AVM’de Sevgililer Günü’ne özel ‘Waterfall Swing’ yani ‘Aşk Salıncağı’ kurulacak. 

Tüm dünyada aşıkları sallayan ve Waterfall Swing adıyla bilinen ‘Aşk Salıncağı’, 3-14  Şubat tarihleri arasında Palladium Ataşehir AVM’de kalbi aşkla çarpan çiftlerle buluşacak. Kinetik enerji sayesinde ıslanmadan salıncağa binecek olan ziyaretçiler, benzersiz ve romantik bir deneyim yaşayacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.