DOLAR 32,5751 0.1%
EURO 35,0095 0.47%
ALTIN 2.430,540,32
BITCOIN %
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Bilgin, Kadın Çalışanlarla Bir Araya Geldi

Başkan Bilgin, Kadın Çalışanlarla Bir Araya Geldi

ABONE OL
Mart 8, 2022 17:40
Başkan Bilgin, Kadın Çalışanlarla Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Belediyede görev yapan kadın çalışanlarla bir araya geldi. Kadın elinin değdiği her yerde bir nezaket ve zarafet olduğunu dile getiren Başkan Bilgin "Hayatımıza anlam katan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun" dedi.

 

Şehirdeki bir otelde düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programında, kadın çalışanlar ile buluşan Başkan Hilmi Bilgin, tüm masaları tek tek dolaşarak katılımcılara karanfil hediye etti. Çalışanlarla sohbet ederek hal hatır soran Bilgin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

 

Programda kadın çalışanlar adına söz alan Sevim Torun, “Öncelikle bizlere mutlu, huzurlu ve güvenli bir iş ortamı sağlayan Başkanımız Hilmi Bilgin’e çok teşekkür ediyorum. Kadın eştir, annedir, evlattır… Kadın yuvadır, ailenin temel direğidir. Kadın; toplumun aynası, geleceğimizin ümididir. Kadın güç veren, yük alandır… Kadın sevgidir, aşktır… Kadınlarımız hayatın her alanında topluma değer katan tam bağımsız Türkiye yolunda gerek Kara Fatma, gerekse Nene Hatundur… Belediyemizde üreten geliştiren ve şehre değer katan kadroların içerisinde görev yapan biz kadınların güçlü bir şekilde var olması, fikir ve emeğimize değer verilmesi, her zaman bir adım önde tutulması bizler için mutluluk kaynağıdır. Bizlere bu ortamı sağlayan ve son yaptığımız işçi sözleşmemizde personelinin yanında duran, şu ekonomik şartlarda bizlerin refah düzeyini artıran Başkanımız Hilmi Bilgin’e tüm çalışan kadınlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

“Varlıklarıyla hayatımıza sevgi ve mutluluk katan, şefkat ve fedakârlığın sembolü kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” diyerek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise “Geçtiğimiz yıllarda pandemi şartları nedeniyle bu tür organizasyonlar yapamadık. Çok şükür covid etkisini artık azalttıkça Sağlık Bakanlığımızın belirlediği şartlarda bir araya gelmeye özen göstereceğiz. Biz bir aileyiz. Sizler de ailemizin en nadide ekibisiniz. Sizler ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı, vatana, millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirirken diğer yandan da kara sevdamız olan memleketimiz Sivas’a hizmet ediyorsunuz. Belediyecilik anlayışımızın temelinde mutlu bir Sivas, mutlu bir aile, mutlu bir kadın, mutlu bir çocuk, mutlu bir genç var. Bunların temelinde de mutlu bir eş ve mutlu bir adam var… Bunu hep birlikte, ortak akıl ve istişareyle başarabiliriz” şeklinde konuştu.

 

Kadının toplumun temel taşı olduğunu ifade eden Bilgin, “İslam inancımız gereği, Cennet analarımızın ayağı altındadır. Toplumsal olarak farklı sıkıntıları yaşadığımız şu dönemde kadınımızı güçlü kılacak, ayağı yere sağlam basacak şekilde yaşaması için elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz. Kadınların siyasal, sosyal ve ekonomik faaliyetlere eskiye nazaran daha yoğun şekilde katılmayı arzu ettikleri ve katılmaya başladıkları bir süreçten geçmekteyiz. Kadın hakları mücadelesinin, bizim ve tarihimizin tecrübelerinden edineceği çok fazla ders bulunmaktadır. Ailenin huzuru, gelecek nesillerin emniyet içinde yaşaması, toplumun refah ve mutluluğu, kadınların üstlendiği yükün hafifletilmesi, paylaşılması ve cinsiyet ayrımı yapılmaksızın kadın haklarına saygı duyulmasına bağlıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tekrar tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

Program sonunda Bilgin, kadın çalışanlara çeşitli hediyeler takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.