DOLAR 32,3546 0.26%
EURO 35,1068 -0.13%
ALTIN 2.306,891,30
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başöğretmen Atatürk Satranç Turnuvası başladı

Başöğretmen Atatürk Satranç Turnuvası başladı

ABONE OL
Kasım 19, 2022 14:20
Başöğretmen Atatürk Satranç Turnuvası başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karabağlar Belediyesi tarafından 9. su düzenlenen Karabağlar Belediyesi Başöğretmen Atatürk Satranç Turnuvası, Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi’nde başladı. 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen turnuvada, 8 yaş ve altı, 10 yaş ve altı ile 14 yaş ve altı olmak üzere 3 farklı kategori yer alıyor.
Sporcular,  teknik bilgilerin tekrar hatırlatılması sonrasında yerlerini aldılar. Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Güven Güngörmüş'ün açılış hamlesini yapmasıyla turnuva başladı. Eşleştirmelerin 6 tur üzerinden İsviçre Sistemine göre yapıldığı turnuvada, ilk gün sporcular birbirleriyle kıyasıya yarıştı.

 

Ödül töreni bugün 

 İki gün boyunca devam edecek olan satranç turnuvasında, her kategoride ilk üç dereceyi elde eden sporculara ve en iyi dereceyi elde eden üç takıma kupa, en iyi dereceyi elde eden ilk 10 sporcuya da madalya verilecek. Her kategoride birinci tam altın, ikinci yarım altın, üçüncü çeyrek altın alırken, bayanlarda birinci olan sporcular DGT 2010 Satranç Saati, iki ve üçüncü olan sporcular da satranç takımı alacak.

Karabağlar Belediyesi Başöğretmen Atatürk Satranç Turnuvası’nın yarışma direktörlüğünü NA Rıfat Demir,  başhakemliğini de  IA Emin Yasa Altun yapıyor. Hakem heyeti olarak FA Çetin Karaman, NA Yüksel Tosunoğlu, İL Orhan Candar, İL Övgü Arabacı Yiğit, ADAY Neşe Aslan Açıkgöz, ADAY Ali Metin Dülger, ADAY Ferdi Harmankaya  görev alıyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.