DOLAR 32,3143 0.19%
EURO 35,0808 -0.16%
ALTIN 2.277,230,00
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bayraklı Belediyesinden 3 yılda 666 madalya

Bayraklı Belediyesinden 3 yılda 666 madalya

ABONE OL
Kasım 30, 2022 15:40
Bayraklı Belediyesinden 3 yılda 666 madalya
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Farklı branşlarda açılan spor kurslarında birbirinden yetenekli sporcular yetiştiren Bayraklı Belediyesi, yerel seçimlerden bu yana 666 madalya kazanma başarısı elde etti. Güreş, jimnastik, tekvando, muay thai, voleybol, basketbol, futbol ve kick boks’ta dereceler kazanan sporcular, ilçenin gururu oldu. Başkan Sandal “Bayraklı’yı en güzel şekilde temsil eden tüm sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

BAYRAKLI’DAN DÜNYA ŞAMPİYONLUĞUNA

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, 3 yıl boyunca katıldıkları turnuvalarda 666 madalya topladı. Bayraklılı sporcular, her branşta başarılarını büyütürken, elde ettikleri derecelerle de ailelerinin ve ilçenin gurur kaynağı oldu. Bu süreçte Miraç Saraç güreşte dünya şampiyonluğunu kazandı.

 

8 SPORCU MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİ

2022 yılı içinde 16 sporcu Türkiye şampiyonalarında derece aldı. Jimnastikte 2’si altın, toplam 9 madalya kazanıldı. Minik kızlarda Bayraklı Takımı Türkiye birincisi oldu. Atletizmde 30 sporcu derece kazandı. Kickboks’ta 10 sporcu ilk üçe girdi. Muay Thai branşında 2 sporcu altın madalyanın sahibi oldu. Tekvandoda 12 sporcu il müsabakalarında, 4 sporcu uluslararası turnuvalarda derece alırken 8 sporcu da milli takıma seçildi. Bayraklı Belediyesi Futbol, Basketbol ve Voleybol takımları da liglerini derecelerle tamamladı.

 

SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Spora ve altyapıya verdiğimiz önemle Bayraklılı çocuklarımızın, gençlerimizin başarılarını görmek bizi çok mutlu ediyor. Tüm sporcularımızla gurur duyuyoruz. Dereceye giren sporcularımızı ve eğitmenlerini kutluyorum. Bayraklı Belediyesi artık altyapıda, gençlik ve sporda İzmir’in lokomotif gücü oldu. Sporcularımızı desteklemeyi sürdüreceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.