DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Belediye Başkanı Mehmet Savran; “Haksız Eleştirilere Aldırış Etmeden, Hizmet Aşkıyla Çalışacağız”
  • Manşet Haberi
  • Gündem
  • Belediye Başkanı Mehmet Savran; “Haksız Eleştirilere Aldırış Etmeden, Hizmet Aşkıyla Çalışacağız”

Belediye Başkanı Mehmet Savran; “Haksız Eleştirilere Aldırış Etmeden, Hizmet Aşkıyla Çalışacağız”

ABONE OL
Ocak 29, 2022 15:00
Belediye Başkanı Mehmet Savran; “Haksız Eleştirilere Aldırış Etmeden, Hizmet Aşkıyla Çalışacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kar yağışının başladığı ilk andan itibaren Nevşehir Belediyesi’nin tüm imkânlarını seferber ederek sahada çalıştığını söyledi. Dondurucu soğukta sahada görev yapan belediye personellerine teşekkür eden Savran, “Eleştiriye açığız fakat kötü niyetli olarak kendilerine çıkar sağlamak için konuşanları da dikkate almıyoruz. Biz içimizdeki hizmet aşkıyla şehrimiz için çalışacağız.” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, hafta sonu şehrin farklı mahallelerinde kar temizliği için çalışan belediye ekiplerini ziyaret etti.

Beraberinde Başkan Yardımcısı Ersin Erol ile birlikte çalışma alanlarında incelemelerde bulunan Savran, çalışmalarda görev alan personellere kolaylıklar diledi.

Gittiği mahallelerde vatandaşlar ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgi veren Savran, esnaflarla da bir süre sohbet etti.

Vatandaşlara sıcak ve samimi ilgileri ve destekleri için teşekkür eden Savran, kar yağışının başladığı ilk günden itibaren büyük bir özveri ile saha da görev yaptıklarını kaydetti.

Hafta içerisinde son yılların en yoğun kar yağışı ile karşılaştıklarını ve yolları açık tutabilmek için tüm imkânlarını seferber ettiklerini vurgulayan Savran, “Kar yağışının başlattığı ilk andan itibaren tüm ekiplerimiz sahada. Sağ olsunlar dondurucu soğukta büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Çok şükür hiçbir kapalı yolumuz yok. Sadece mahalle aralarında araç parklarından dolayı kar temizliğinde sıkıntı yaşıyoruz. Şu anda 360 kişilik ekibimiz mahallelere dağılmış durumumda. Bunun yanında iş makinelerimizde durmadan çalışıyor. Yüzümüzü asla kara çıkarmıyorlar. İnanın eksi 18-20 derecelerde dışarda yaya olarak çalışmak kolay değil. Allah hepsinden razı olsun. Hiçbir şeyden yılmıyoruz, yılmayacağız da. Eleştiriye açığız fakat kötü niyetli olarak kendilerine çıkar sağlamak için konuşanları dikkate almıyoruz. Biz içimizdeki hizmet aşkıyla, şehrimize hizmet edebilmek için çalışacağız. Doğru olanı, güzel olanı vatandaşımız görecektir. Halkımız, kendisini kandırmaya ve kendisine prim kazandırmaya çalışanlara tenezzül etmeyecektir. Bu halk ferasetli bir halk. Kimin çalışkan olduğunu, kimin samimi olduğunu, kimin yalan söylediğini çok iyi ayırt eder.   Gerçeklerin zamanla ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır. Gerçekleri saklayanlara bunu hatırlatmak isterim. Bu gerçeklerin ortaya çıkma huyu, gerçekleri saklayanlara, yalan yanlış konuşanlara çok güzel dersler verir. Biz bu şehrin evlatlarıyız. Kendini bu şehre ait hisseden herkes bizim hemşerimiz. Hepsinin rahatı, huzuru ve memnuniyeti için çalışıyoruz. Doğup, büyüdüğüm, beni yetiştiren bu şehre hizmet etmekten büyük bir onur duyuyorum.  Büyük bir zevkle sabahın ilk saatlerinden biri dışardayız.  Halkımız için hizmet üretmeye, güzellikleri konuşmaya devam edeceğiz. İsteyen istediği olumsuzluğu konuşabilir ve istediği yalanı söyleyebilir. Biz doğrudan, iyilikten, çalışmaktan yanayız.” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.