DOLAR 32,3695 0.15%
EURO 34,9616 -0.32%
ALTIN 2.323,890,20
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Beni Takip Eden Pişman Olmaz”

“Beni Takip Eden Pişman Olmaz”

ABONE OL
Şubat 1, 2022 16:50
“Beni Takip Eden Pişman Olmaz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meriç Aral ve Efe Tunçer’in her konuyu masaya yatırdıkları, kendi gündemlerini oluşturdukları ve de dost muhabbetlerini konuklarıyla izleyenlere taşıdıkları, Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan programları Teras Noir’ın bu haftaki konuğu Esra Dermancıoğlu oldu. 

 

Meriç Aral ve Efe Tunçer’in terapi günleri sonrası sohbetlerinden ilhamla yapmaya başladıkları, izleyenleri samimi ve de filtresiz bir dost muhabbetine dahil ettikleri, Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan ‘Teras Noir’ programına bu hafta Esra Dermancıoğlu konuk oldu. 

 

“Beni takip eden pişman olmaz”

 

Tarkan şarkıları söyleyip, şarkılarını hatırlayarak programa eğlenceli bir giriş yapan Esra Dermancıoğlu “Tarkan’la tanışmayı çok isterim, hiçbir zaman tanışmadım, Tarkan’ı takip ediyorum ve ara ara acaba geri takip ediyor mu diye de bakıyorum. Ama sanırım sosyal medya hesabımda mavi tik olmadığı için görünmüyorum. Aslında hatırı sayılır bir takipçim var ancak mavi tik’imin olmaması hoşuma gidiyor. Hatta tiksiz olmayı daha havalı buluyorum ve sosyal medyada o kadar çok takipçili olmayı biraz tehlikeli buluyorum. Yani beni korkutuyor o kadar kişinin takip etmesi. Tabii insanların beni takip etmesini anlıyorum. Ama şunu söyleyebilirim ki beni takip eden pişman olmaz” açıklamasıyla Meriç Aral ve Efe Tunçer’i kahkahalara boğdu.

 

“İyi tohumlu biriyimdir”

 

Esra Dermancıoğlu, her hafta ilginç sorularıyla konuklarını ters köşe yapan Meriç Aral ve Efe Tunçer’le iyilik kavramını ve iyi olma konusunu konuşurken “Mesela benim tohumum iyidir, ben bunu söyleyebilirim. Yani iyi tohumlu biriyimdir. Kötülüğü yapmayı istemediğimden değil yapabilsem belki yapabileceğim ama tohumumda kötülük olmadığı dolayısıyla kötülük yapmakta zorlandığım için yapamıyorum. Bu tamamen bir tohum meselesi. Senin tohumunda var mı, genetik bir şey mi bunlara bakılmalı. Mesela sadece hayvanlara iyi davrandığı, hayvansever biri olduğu için birine iyi denilmesi bana tuhaf geliyor. Mesela laf sokma meselesi de öyle. Bana göre laf sokmak insan doğasında korkunç kötücül bir şey gibi geliyor. Böyle çat çat çat laf sokan biri benim için kötü tohumdur mesela.” cevabını verdi.

 

“Kaş almadığım için marjinal mi oluyorum?”

 

Esra Dermancıoğlu, programın sevilen bölümü Caption Contest öncesi bir ilk yaşatarak Fransızca şarkı söyledi. Ardından bir fotoğrafı hakkındaki yorumlar sırasında bir magazin programındaki anısını paylaştı. Dermancıoğlu “İlk büyük sanat eserim Fatmagül’ün yengesini oynadığım sıralarda magazin peşime düşmüştü. Bir sabah elimde kahvem, televizyonu açtım ve bir magazin programında benim bir fotoğrafımı elinde cımbız vari uzun bir şeyle göstererek ‘Bu kadın mı? Bu kaşlarla, bu kadar bakımsız…. Bu kadın olamaz! Kadın mı erkek mi? Doğduğun gibi de çıkamazsın ekran karşısına.” diye eleştiren bir adam gördüm. Oradan bir başkası da ‘Kadın, kadın…o da öyle marjinal biri.’ yanıtını veriyor. Yani kaş almadığım için marjinal mi oluyorum? Ayrıca kaş almayı da hiç sevmem. Bu fotoğrafı ve elimdeki bu sırt kaşıma çubuğunu görünce aklıma bu olay geldi.” şeklindeki anısıyla Meriç Aral ve Efe Tunçer’i kahkaha krizine soktu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.