DOLAR 32,3808 0.19%
EURO 35,0550 -0.07%
ALTIN 2.325,300,27
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Berkay Anlamlı Sergi için Bağış Yaptı

Berkay Anlamlı Sergi için Bağış Yaptı

ABONE OL
Ekim 7, 2022 10:10
Berkay Anlamlı Sergi için Bağış Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü isimler değerli eşyalarını Türk Kanser Derneği yararına Skyland HOM’da düzenlenecek benzersiz sergi için bağışlıyor…

 

Skyland HOM Dekorasyon Merkezi’nde düzenlenecek “Ünlü Objeler Sergisi” için bir bağış da şarkıcı Berkay’dan geldi. Çok sayıda ünlü ismin bağış yaptığı sergiye Berkay da TV sehpasını bağışladı. Skyland HOM Dekorasyon Merkezi’nde 13 Ekim tarihinde başlayacak sergiden elde edilecek gelir Türk Kanser Derneği’ne bağışlanacak. 

 

Ünlü İsimler “Ünlü Objeler Sergisi’nde” 

Ünlü isimlerin hayatlarında yer etmiş ve anılarını süsleyen objelerin sergileneceği sergiye Berkay’ın yanı sıra  Bülent Ersoy, Müzeyyen Senar, Türkan-Nazan Şoray, Seda Sayan, Ebru Yaşar, Oktay Kaynarca, Fazıl Say, Murat Boz, Tan Sağtürk ile birlikte yeni sanatçılar da katılacak. Ünlü isimlerin kullandığı objelerden oluşacak sergi, 13 – 31 Ekim tarihleri arasında Skyland HOM Dekorasyon Merkezi’nde görülebilecek. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.