DOLAR 32,3200 0.2%
EURO 35,1243 -0.03%
ALTIN 2.295,840,82
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bersay'da Bayrak Değişimi

Bersay'da Bayrak Değişimi

ABONE OL
Ocak 17, 2023 16:22
Bersay'da Bayrak Değişimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bersay İletişim Danışmanlığı’nın Ajans Başkanı, Ocak 2023 itibarıyla Dr. Deniz Saydam Sarıkardaşoğlu oldu.

30 yılı aşkın tecrübesiyle, Türkiye’de iletişim yönetimi süreçlerinde öncü rol oynayan Bersay İletişim Danışmanlığı’nda bayrak değişimi yapıldı. 2019 yılı Haziran ayından bu yana Bersay İletişim Danışmanlığı İcra Kurulu Üyesi ve Kıdemli Danışmanı olarak çalışan Dr. Deniz Saydam Sarıkardaşoğlu, Ajans Başkanlığı görevini Dr. Arın Saydam’dan devraldı. 10 yıldır Bersay İletişim Danışmanlığı Ajans Başkanlığı’nı yürüten Dr. Arın Saydam ise Yönetim Kurulu Üyeliği görevine ve danışmanlık hizmetlerine devam edecek.  

Galatasaray Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun olan Dr. Deniz Saydam Sarıkardaşoğlu, İngiltere’de Surrey Üniversitesi’nde İletişim ve Uluslararası Pazarlama dalında yüksek lisans yaptı. Yüksek lisans eğitimi sonrasında Türkiye’ye dönen Saydam, doktorasını Marmara Üniversitesi’nde halkla ilişkiler alanında tamamladı. Profesyonel kariyerine Bersay İletişim Danışmanlığı’nda başladıktan sonra DEVA Holding’de Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdür Yardımcısı, Deloitte Türkiye’de Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdür Yardımcısı ve JLL Türkiye Kurumsal Pazarlama Direktörü olarak çalıştı. Dr. Deniz Saydam Sarıkardaşoğlu, Haziran 2019 tarihinden bu yana Bersay İletişim Danışmanlığı’nda Kıdemli Danışman ve İcra Kurulu Üyeliğini sürdürüyordu. Evli ve bir çocuk annesi olan Saydam, 1 Ocak 2023 itibarıyla Bersay İletişim Danışmanlığı Ajans Başkanı görevini üstlendi. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.