DOLAR 32,3546 0.26%
EURO 35,1068 -0.13%
ALTIN 2.306,891,30
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bitlo, 3 Kripto Para Birimini Listelediği Varlıklar Arasına Ekledi!

Bitlo, 3 Kripto Para Birimini Listelediği Varlıklar Arasına Ekledi!

ABONE OL
Kasım 10, 2022 21:10
Bitlo, 3 Kripto Para Birimini Listelediği Varlıklar Arasına Ekledi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin güvenilir kripto varlık platformu Bitlo geçtiğimiz hafta QuantMask Network ve Render Token’ı listeledi. Artık yatırımcılar Bitlo üzerinden ve Bitlo mobil uygulamasından Quant, Mask Network ve Render Token alım-satım işlemlerini yapabilecek.

 

Quant, Mask Network ve Render Token Şimdi Bitlo’da

Kullanıcılarını yeni ürünler ile buluşturmaya önem veren Bitlo, 2 Kasım 2022 tarihinde blockchain teknolojisinde birlikte çalışabilirlik sorununu çözmek için 2015 yılında geliştirilmesine başlanan ve 2018 yılında piyasaya sürülen Quant Network’ü listelediği kripto para birimleri arasına ekledi. Quant Network, küresel bilgi alışverişini sağlamak ve bunu daha verimli hale getirmek için Gilbert Verdian tarafından geliştirilen bir projedir.

 

Quant Network listelemesinin ardından Web 2.0 ve Web 3.0 teknolojileri arasında köprü kurmayı sağlayan ve sosyal medya kullanıcılarının platformlar üzerinden kripto para ve şifreli mesaj göndermesine olanak tanıyan Mask Network (MASK) ise 4 Kasım 2022 tarihinde Bitlo’da listelendi. Suji Yan tarafından 2019 yılında geliştirilen Mask Network (MASK) ERC-20 standartlarına uygun bir şekilde geliştirilmiştir.

 

Bitlo’nun listelediği kripto varlıklardan bir diğeri olan Render Token da 8 Kasım 2022 tarihinde Bitlo’da alım-satım işlemlerine açıldı. Ethereum tabanlı bir proje olan Render Token, GPU gücünü 3D varlıklar ekonomisine dönüştüren ilk merkeziyetsiz sistemdir. Los Angeles merkezli olan Render, 2017 yılında ICO’su gerçekleşen bir projedir.

 

Gram Altın, Gram Gümüş ve Gram Platin Yakında Bitlo’da! 

Blockchain teknolojisi üzerinde çalışan ve fiyatı Gram Altın, Gram Gümüş ve Gram Platin’e eşit olan Gram Gold, Gram Silver ve Gram Platinum yakında Bitlo’da listelenecek. Bitlo tarafından geliştirilen rezerv tokenlar, yatırımcıların 7 gün 24 saat boyunca altın, gümüş ve platine yatırım yapmalarını sağlayacak. Yatırımcılar az makas farkı ile Bitlo üzerinden yatırımlarını yapabilecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.