DOLAR 32,3318 0.24%
EURO 35,0644 -0.21%
ALTIN 2.282,320,22
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bronzer Nedir Nasıl Kullanılır?

Bronzer Nedir Nasıl Kullanılır?

ABONE OL
Şubat 10, 2022 13:58
Bronzer Nedir Nasıl Kullanılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Günümüzde sıklıkla tercih edilen bir makyaj ürünüdür. Bronzer kullanmak suretiyle daha yeni tatilden gelmiş gibi bronz bir cilde sahip olmak artık mümkün zaten bronzlaşmak artık bu moda bir hal almış bulunmaktadır.

Bronzer, aynı zamanda profesyonel makyözlerin sıklıkla tercih ettikleri bir ürün olmasının yanında aynı zamanda günlük hayatımızda da kullanmamızı herhangi bir problem olmayan mucizevi bir makyaj malzemesidir. Bronzer ile ilgili bütün markaların etiketleri vardır. Doğru Bronzer seçimi ile ilgili güzelliğe güzellik katmak mümkündür.

Bronzer Nedir?

Bronzer yüzde doğru bir şekilde uygulandığında yüz hatları daha çok belirginleşecektir. Buna ek bir şekilde elmacık kemiklerinin belirginleşmesine ve bu böylelikle yüzün dışarıdan bakıldığında daha güzel bir şekilde görünmesine sebep olacaktır. Bronzer kullanılarak aslında soluk bir halde bulunan cildin aydınlanması ve yüzün uygulanmasını sağlamak mümkündür. Cilde uygulanırken doğru fırça uygulamalarının önemi oldukça büyüktür ve bu önem gitgide ortaya çıkmaktadır. Bu sebeple Bronzer fırçasının büyük ve yuvarlak olması gerekecektir. Az miktarda Bronzer kullanmak cilde daha iyi gelecektir.

Bronzer Kullanımı

Bronzer fondöten krem aydınlatıcıdan sonra kullanılmalıdır. Böylelikle yapılmış olan makyajın daha güzel görünmesi sağlanacaktır. Aynı zamanda yüz hatlarının belirgin bir şekilde görünmesine de katkı sağlayacaktır. Bronzer cildin mat bir güzelliğe kavuşmasını sağlayacaktır. Bronzer fırçası ile bir miktar fırça üzerine alınarak fazla toza üfledikten sonra cilde uygulanmak cildin daha parlak ve daha güzel görünmesini sağlayacaktır.

Ten Rengine Göre Bronzer Seçimi

Açık tenli kadınların Bronzer seçimleri genel itibarıyla koyu tenli kadınlara göre daha kolay olmaktadır. Tabanı sarı olan Bronzer açık tenli kadınlar açısından uygun saymaktadır. Eğer ki sarışın bir kadın pembe tonlarda bulunan bronzeri tercih ederse bunun yanında aynı zamanda açık tenli kadınlar da transparan Bronzer tercihinde bulunabilirler. Bu durum kendi ten renklerine uygun bir şekilde Bronzer kullanımının ne kadar faydalı olduğunun kanıtı olacaktır.

Bronzer kullanımı, seçimi ve kullanımı ile ilgili yukarıda anlatılan konunun tam manasıyla kavrandıktan sonra Bronzer kullanımı kadınların tercihleri ne ve güzelliklerine güzellik katacaktır.

 

KAYNAK : Bronzer Nedir Nasıl Kullanılır?

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.