DOLAR 32,3665 0.14%
EURO 34,9992 -0.27%
ALTIN 2.324,990,25
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Bu Hafta Ne İzlesek?” İle Dijital Ekranı Takipte Kalın

“Bu Hafta Ne İzlesek?” İle Dijital Ekranı Takipte Kalın

ABONE OL
Ocak 31, 2022 15:50
“Bu Hafta Ne İzlesek?” İle Dijital Ekranı Takipte Kalın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazetelerin televizyon rehberlerine bakmadan günü geçiremediğimiz zamanlar çoktan geride kaldı. Şimdi ise dijital ekranı takipte kalma zamanı! Her zevke hitap eden özgün yapımlarıyla izleyicilerine kaliteli zaman vadeden GAİN, “Bu Hafta Ne İzlesek?” bültenini sunar.

 

GAİN evrenine her hafta yeni ve rengarenk hikayeler ekleniyor. GAİN Orijinal yapımlarının yeni bölümleri düzenli aralıklarla yayına girerken, müzikten eğlenceye, magazinden suç ve teknolojiye, insan hikayelerinden yeryüzü belgesellerine, çok izlenen, bol ödüllü sayısız program da izleyicilere her an kaliteli zaman vadediyor. 

 

Şimdi bu yoğun içerik trafiği içerisinde kendinize en uygun rotayı bulmanız ve dijital ekran gündemini yakın takipte kalmanız için aradığınız her şey tek bültende toplanıyor.  “Bu Hafta Ne İzlesek?”, haftalık periyotlarla ve güncellenen içeriklerle artık her Cuma e-posta kutunuzda.

 

İşte, GAİN’de bu hafta çıkanlar:

 

1 Şubat Salı

Duran: Mahallede Dengeler Değişiyor

Nefes kesen hikayesi ve farklı sinematografisiyle ekrana bomba gibi düşen Duran’ın bu haftaki bölümünde de tempo yüksek. Duran’ın başı Sedat ile belaya giriyor. Mahallede dengeler Adem’in ölümüyle iyiden iyiye değişiyor. Aslı ise elmasın peşinden gitmeye devam ediyor. Elmas acaba kimde? 

 

3 Şubat Perşembe

Ahmet Mümtaz Taylan ile İstanbul Hesabı – Arka Bahçe: Adres Bu Kez Tarlabaşı

Ahmet Mümtaz Taylan, İstanbul Hesabı’nın 3’üncü sezonunda İstanbul’un “arka bahçesini” ziyaret etmeyi sürdürüyor. Bağcılar’da başlayan yolculuk, geçen hafta Selamsız’da devam etmişti. Bu sefer ise Taylan rotasını Tarlabaşı’na çevriliyor. 

 

4 Şubat Cuma 

GAİN Açık Mikrofon: Eleme Turlarında Son Hafta

Türkiye’nin yeni rap yıldızının seçileceği GAİN Açık Mikrofon’da bu hafta eleme turlarının sonuna geliniyor. Birbirinden yetenekli adaylar sahnede giderek yıldızlaşıyor; 100 bin lira para ödülü ve ışıl ışıl bir kariyere doğru heyecan giderek tırmanıyor. Bu bölümde, Tepki’nin rap performansı ve Ceza’nın teknik yönlendirmeleri yarışmaya damga vuruyor. 

 

Dayı Şov: Her Cuma Canlı Yayında Ücretsiz

Türkiye’nin tek canlı talk show programı Dayı Şov, her Cuma olduğu gibi yine dolu dolu geliyor. Ekranların en delikanlı şovmeni Dayı, Hülya Avşar’dan Gülşen’e, Enis Arıkan’dan Okan Bayülgen’e bugüne kadar ağırladığı birbirinden ünlü ve renkli konuklarına yenilerini ekliyor. Dayımız yine “kafasına göre”…

 

5 Şubat Cumartesi 

Yaşıma Başıma Bakmadan: Snooker Aşığı Fatma Teyze ile Tanışın!

88 yaşındaki Fatma Teyze’nin Eurosport izlemeden geçirdiği bir gün yok. En büyük zevki de snooker! Papyonla oynanan ‘temiz’ sporlardan bisiklete kadar her branşın kurallarını ve tüm sporcuların özel hayatlarını adı gibi biliyor. İleri yaşlarına rağmen tutkularından vazgeçmeyenlerin hikayeleri Cumartesi gününü ilhamla dolduracak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.