DOLAR 32,3341 0.24%
EURO 35,0914 -0.12%
ALTIN 2.298,930,95
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Büyük dalgalanma: HT’deki büyük fiyat artışının arka planı

Büyük dalgalanma: HT’deki büyük fiyat artışının arka planı

ABONE OL
Ekim 18, 2022 14:50
Büyük dalgalanma: HT’deki büyük fiyat artışının arka planı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mevcut piyasa şartları tokenlerin çoğunluğunun genel bir düşüş eğilimi yaşamasına neden oldu. Bununla birlikte belirli tokenler altta yatan piyasa olumsuzluğuna rağmen çıkış eğilimi gösterdi.

Bunlardan biri de dünyanın önde gelen sanal varlık borsası Huobi Global tarafından çıkarılan Huobi Token (HT) oldu. HT sadece dört gün içinde 10 Ekim 2022'de 4.05 dolardan 14 Ekim'de 8.20 dolara çıkarak geçen hafta güçlü bir performans sergiledi.

Böylesine güçlü bir gösteri, HT sahiplerine bir iyimserlik dalgasının habercisi olsa da tokenin performansı yatırımcıların merakını da artırdı. Fiyat artışının arkasındaki faktörler neler? Bu bir saman alevi ya da başka bir “pump and dump” (pompala ve boşalt) şeması mı? Yoksa artışı yönlendiren sağlam temeller var mı? Piyasa olayları güçlü bir şekilde ikincisini destekliyor.

HT'nin fiyat artışı, Huobi Global'in kontrol sahibi hissedarını About Capital Management (HK) Co., Limited ("About Capital") olarak değiştirdiğini duyurmasının ardından ikinci gün başladı.

Duyurudan sadece iki gün sonra Huobi Global'in beş önde gelen endüstri üyesinden oluşan Global Danışma Kurulunu duyurduğu önemli bir duyuru daha yapıldı. Beş isim arasında en seçkin isimlerden biri TRON'un kurucusu ve Grenada'nın DTÖ Büyükelçisi ve Daimi Temsilcisi H.E. Justin Sun, Huobi Global'in dünya çapında genişleme planlarını yürütme konusundaki kararlılığını yineledi.

H.E. Sun, Huobi Global çalışanlarına 10 Ekim 2022’de yaptığı konuşmasında, “Yeni tokenler çıkarmak yerine, ana odak noktamız, sanal varlıklar endüstrisindeki yerini güçlendirmek için HT’yi desteklemek olacak” dedi.

H.E. Sun, Bloomberg'den Emily Chang ile 14 Ekim 2022'de yaptığı röportajda niyetlerini yineledi ve "on milyonlarca" HT'ye sahip olduğunu açıkladı. Sun, “Kendimi dünyanın en büyük Huobi Token sahiplerinden biri olarak görüyorum” dedi.

Huobi Global tarafından yayınlanan en son aylık HT raporuna göre platform bu yıl Eylül ayında 411.000 HT (yaklaşık 1,86 milyon USDT değerinde) yaktı ve 15 Ekim 2022 itibariyle yakılan HT sayısı 295,51 milyona ulaştı.

HT'nin değerinin sürekli artmasını sağlamak için platform, HT sahiplerine üyelik yükseltmeleri, ücret oranı indirimleri, Ödül Merkezi aracılığıyla avantajlar, airdrop ödülleri ve alım-satım aktiviteleri gibi çeşitli yaklaşımlar aracılığıyla münhasır haklar ve menfaatler sağlıyor:

  • Prime üyelik: Huobi Prime üyelik seviyesi kalifikasyonu için HT sahiplerinin ellerinde bulundurdukları HT varlıklarının miktarı 1,5 kat çarpan olarak değerlendirileceğinden, daha da yüksek üyelik seviyelerinden faydalanabilirler.

 

  • Ücret oranı indirimi: İşlem ücretlerini HT kullanarak ödeyen üyeler, spot işlemler için ücretleri 0.0111'e kadar düşürebilecek ek 12 indirimden yararlanabilirler; türev alım

 

 

 

satım işlemleri için toplam işlem tutarının 0,01'ine kadar olan indirimlerden de yararlanabilirler.

 

 

  • Ödül Merkezi: Arka arkaya üç gün boyunca en az 100 HT’si bulunan HT sahipleri, Candydrop kuponları gibi ödüller kazanabilir.

 

  • Airdrop ödülleri: Huobi kullanıcıları, Huobi Global'de listelenen projelerin ekolojik gelişimine katılmak için kullanıcılara kolay ve uygun bir yol sunan Primepool ve Primelist gibi token listeleme programlarına katılmak için HT'yi tutabilir veya kilitleyebilir. Kullanıcılar, token ödül havuzunun bir kısmını kazanma şansı karşılığında HT'lerini tutabilir veya kilitleyebilirler.

 

  • HT promosyonları: Platform, HT ticaretini teşvik etmek için birçok promosyon etkinliği düzenlemektedir. Yakın zamanda Huobi, kullanıcıların HT ticareti yapabileceği, token fiyatını tahmin edebileceği veya cömert bir ödül havuzundan pay kazanmak için HT alım-satım yarışmasına katılmak için ekip oluşturabileceği bir HT Süper Haftası başlattı.

Son zamanlardaki büyük hamleleriyle Huobi, iddialı global genişleme planlarına hazırlanıyor. Huobi Global Danışma Kurulu, HT'nin ekosistemini geliştirmek ve Huobi markasını uluslararası bir sahnede tanıtmak için bir dizi hamle planladı.

HT'deki son fiyat artışı, HT sahipleri için sadece kısa vadeli faydalar vadetmiyor. Artış, çok uzak olmayan bir gelecekte tüm Huobi Global kullanıcılarına önemli, çok yönlü avantajlar sağlayacak sağlıklı ekosistem gelişiminin sinyallerini veriyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.