DOLAR 32,3157 0.2%
EURO 35,1169 -0.05%
ALTIN 2.291,040,61
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri halk pazarlarındaki denetimlerine devam ediyor
  • Manşet Haberi
  • Gündem
  • Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri halk pazarlarındaki denetimlerine devam ediyor

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri halk pazarlarındaki denetimlerine devam ediyor

ABONE OL
Ocak 31, 2022 17:00
Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri halk pazarlarındaki denetimlerine devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir şekilde alışveriş yapması için halk pazarlarındaki denetimlerine devam ediyor. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Semt pazarlarımızda önceliğimiz ilçe halkımızın güven içinde sağlıklı şekilde alışveriş yapmasıdır. Ekiplerimiz gerekli denetimleri sağlama noktasında titizlikle çalışıyor” dedi.

 

“Salgın devam ediyor; tedbiri bırakmıyoruz”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, halkın sağlığını korumak ve güven içinde alışveriş yapmasını sağlamak adına Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin çeşitli uygulamalarla ilçedeki semt pazarlarını denetlediklerini söyledi. Pazar yerlerinde özellikle sağlık tedbirlerine özen gösterildiğini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, pazar giriş çıkışlarının denetlendiğini belirtti. Başkan Sandıkçı, “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, vatandaşlarımızın huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir şekilde alışveriş yapması için halk pazarlarındaki denetimlerini sürdürüyor. Pazar yerinde maske dağıtımı yapan zabıta personelimiz sosyal mesafe ile ilgili kontrollere devam ediyor” dedi. Halk pazarı giriş çıkışlarında el dezenfekte cihazlarının yer aldığını ifade eden Başkan Sandıkçı, vatandaşların özellikle çarşı pazarda maske, mesafe, hijyen önlemlerine dikkat etmesi gerektiğini vurguladı. Başkan Sandıkçı, “Salgın henüz sona ermiş değil. Vatandaşlarımız gerekli tedbirlere riayet etmeye devam etmeli. Kendi sağlığımızla birlikte yakın temasta olduğumuz insanların sağlığını da korumakla sorumluyuz” diye konuştu.

 

Hassas Terazi Noktası uygulaması devam ediyor

Canik Belediyesi, semt pazarlarındaki rutin kontrollerinin yanı sıra tartıların güvenilirliğini sağlamak amacıyla uyguladığı ‘Tartı Kontrol Noktası' çalışmasına devam ediyor. Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nün semt pazarlarında uyguladığı 'Tartı Kontrol Noktası' çalışması ile vatandaş, aldığı malzemenin gramajını kontrol etme imkânı buluyor. Halkın güvenli şekilde alışveriş yapması adına uygulanan bu çalışma ile ilgili çok olumlu geri dönüş sağlandığını belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Yapılan bu uygulamayla halkımızın satın aldığı malzemenin gramajından emin olmasını sağlıyoruz. Ayrıca tartı aletlerinin daha güvenilir olmasını sağlamış oluyoruz. Vatandaşımız bu uygulamadan çok memnun kaldığını memur arkadaşlara aktarıyor” ifadesini kullandı.

 

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde görev yapan Zabıta Birimi çalışanlarının ilçede 7 gün 24 saat vatandaşın hizmetinde olduğunu söyleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, "İlçede ikamet eden vatandaşlarımız bütün taleplerini genelde zabıta birimindeki arkadaşlarımıza iletmektedir. Bu yüzden ekip arkadaşlarımız sahada 7 gün 24 saat hizmet vermektedirler. Vatandaşımızın hizmetinde olan tüm arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.