DOLAR 32,3131 0.19%
EURO 35,0821 -0.16%
ALTIN 2.278,920,08
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CSO’ya Finlandiyalı efsane şef Leif Segerstam ve keman virtüözü Soyoung Yoon konuk oluyor

CSO’ya Finlandiyalı efsane şef Leif Segerstam ve keman virtüözü Soyoung Yoon konuk oluyor

ABONE OL
Kasım 15, 2022 16:20
CSO’ya Finlandiyalı efsane şef Leif Segerstam ve keman virtüözü Soyoung Yoon konuk oluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CSO’ya Finlandiyalı efsane şef Leif Segerstam ve keman virtüözü Soyoung Yoon konuk oluyor

 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Finlandiyalı efsane şef Leif Segerstam’ı ilk kez konuk şef olarak ağırlıyor. CSO Ada Ankara’da 18 Kasım’da gerçekleşecek konserde, Segerstam yönetimindeki CSO, olağanüstü bir kariyere sahip Güney Koreli keman virtüözü Soyoung Yoon’a eşlik edecek. 

 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, bestelediği sayısız senfoni, canlı kişiliği ve yüksek enerjisiyle tanınan dünyaca ünlü Finlandiyalı şef Leif Segerstam yönetiminde ilk kez konser verecek. CSO ADA ANKARA’nın ev sahipliği yapacağı konserde; şef Leif Segerstam yönetimindeki Orkestra, konserin ilk bölümünde olağanüstü bir kariyere sahip Güney Koreli keman sanatçısı Soyoung Yoon'a Peter İlyiç Çaykovski'nin Re Majör tonundaki Keman Konçertosu'nda eşlik edecek. Konserin ikinci bölümü, Fransız besteci Hector Berlioz'un en bilinen eseri Fantastik Senfonisi ile devam edecek.

 

Müthiş Mizacıyla Kendisinden Söz Ettiren Keman Virtüözü 

CSO dinleyicisinin önceki sezonlarda da keyifle dinlediği Soyoung, oda müziği icrasıyla klasik müzik dünyasının saygınlığını kazanmayı başaran nadir keman virtüözlerden biri. Yehudi Menuhin (1.lik ödülü), Henryk Wieniawski (1.lik ödülü) ve Indianapolis (gümüş madalya) keman yarışmaları dahil olmak üzere büyük yarışmalarda birçok ödül kazanan ünlü sanatçı, Çek Ulusal Senfoni, Prag Filarmoni, Bilbao Orkestrası Sinfonikoa, Deutsche Kammerphilharmonie Bremen, NDR Elbphilharmonie Orkestrası, Rus Ulusal Orkestrası, Kraliyet Filarmoni Orkestrası, Cenevre Oda Orkestrası, Belçika Ulusal Orkestrası, Polonya Ulusal Radyo Senfoni, Bern Senfoni, Trondheim Senfoni, Trondheim Solistleri ve Zürih Oda Orkestrası gibi önde gelen orkestralarla solist olarak sahne almaya devam ediyor. Beraber sahneyi paylaştığı sanatçılar arasında Krzyszstof Penderecki, Ivor Bolton, Krzysztof Urbanski, Muhai Tang, Maxim Vengerov, Eiji Oue ve Michal Nesterowicz yer alıyor. 

 

Detaylı bilgi için “cso.gov.tr” adresi ziyaret edilebilir. Biletler “biletinial.com” adresi, “SanatCepte” uygulaması ve CSO ADA ANKARA fuaye alanındaki Biletinial gişesi üzerinden temin edilebilir. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.