DOLAR 32,3805 0.16%
EURO 35,0045 -0.19%
ALTIN 2.322,600,17
BITCOIN 22939492,80%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dekan Prof. Dr. Gültekin’den Egeli iletişimcilere iş ve staj müjdesi

Dekan Prof. Dr. Gültekin’den Egeli iletişimcilere iş ve staj müjdesi

ABONE OL
Mart 24, 2022 13:20
Dekan Prof. Dr. Gültekin’den Egeli iletişimcilere iş ve staj müjdesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesinde,  Dekan – Öğrenci Toplantısında öğrencilerle bir araya gelen Dekan Prof. Dr. Bilgehan Gültekin, genç iletişimcilerin Ege Bölgesi Kariyer Fuarına yüksek katılımlarından dolayı Dev Staj ve İş Protokolü müjdesini verdi. Toplantıda, Devlet Türk Musikisi Konservatuarı öğrencilerinden oluşan “Bizden Ezgiler” grubu ile İletişim Fakültesi öğrencilerinden oluşan “Reosta” grubu sahne aldı.  Etkinliğe sevilen grup Pinhani’nin solisti Sinan Kaynakçı da canlı olarak bağlandı.  Öğrenciler hep bir ağızdan ‘Dünyadan Uzak’ şarkısını söyledi. Kaynakçı’nın toplantıya bağlandığı anlarda öğrenciler cep telefonlarıyla ışık gösterisi yaparak keyifli anlar yaşadı.

 

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesinde,  Dekan Prof. Dr. Bilgehan Gültekin öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.  “Dekan – Öğrenci ” toplantısının ikincisi İletişim Fakültesi Konferans Salonunda, Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Müdürü Prof. Dr. Özge Gülbey Usta, TUI Grup Türkiye Temsilcisi

 

Kaan Şahiner,  İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Füsun Topsümer ve Prof. Dr. Elif Yıldız’ın yanı sıra; bölüm başkanları,  öğretim elemanları ve idari çalışanların katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Ege Bölgesinin istihdam ve kariyer olanaklarını canlandırmak hedefiyle Ege Üniversitesi ev sahipliğinde hazırlanan Ege Bölgesi Kariyer Fuarı, Fuar İzmir alanında Avrupa’nın ve Asya’nın en büyük organizasyonu olarak gerçekleştirildi. Ege Üniversitesinin akademik birimlerinde öğrenimlerine devam eden 35 bin gönüllü öğrencinin katıldığı fuarda EÜ İletişim Fakültesi öğrencileri de hem organizasyon aşamasında önemli görev üstlendi, hem de yoğun katılım gösterdi. Genç iletişimcilerin EGEKAF organizasyondaki başarıları ve fuara yüksek katılımlarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Dekan Prof. Dr. Bilgehan Gültekin,  İletişim Fakültesi öğrencilerine Dev Staj ve İş Protokolü müjdesini verdi.

 

Dekan Gültekin; “Her zaman yanınızda olmayı sürdüreceğiz”

Dekan Prof. Dr. Bilgehan Gültekin, “Genç yetenekleri, iş dünyasının temsilcileriyle buluşturan Ege Bölgesi Kariyer Fuarı 100 binin üzerinde kişinin katılımı ile sona erdi. Üniversitemiz ev sahipliğinde hazırlanan fuar dev bir organizasyona dönüştü. Farklı sektörlerde hizmet veren firmaların yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının da yer aldığı fuar sayesinde öğrenciler, akademisyenler, mezunlar sektörün öncü isimleriyle bir araya geldi. Sizler, fuarın hem organizasyon aşamasında, hem de fuar süresince önemli görev üstlendiniz ve yoğun katılım gösterdiniz.  Fuara gösterdiğiniz ilgi ve gayretleriniz dolayısıyla sizleri tebrik ediyorum. Sizlerin motivasyonunu bir müjdeyle ödüllendirmek için Rektörümüz Prof. Dr. Necdet Budak hocamızın destekleriyle önemli bir iş birliğini hayata geçiriyoruz. Dünyanın önde gelen otel zinciri TUI grubu ile staj ve iş protokolü yaparak, sizleri sektöre daha donanımlı bir şekilde uğurlamak istiyoruz. Üniversite – sektör iş birliği için örnek olacak bu protokol ile TUI grubunun Türkiye’deki otellerinde staj ve iş imkânına kavuşacaksınız.  Bu protokol ile geleceğe daha güvenli ve iş garantili olarak bakacağınıza inanıyorum. Dekan olarak hedefim, sizlere en iyi şartlarda eğitim, staj ve iş ortamı sunmak. Sizlerden gelen talepler, bizler için her zaman önemli. Yeter ki çok çalışmaya odaklanın.  Her zaman yanınızda olmayı sürdüreceğiz” dedi.

 

“Stajyer öğrencilere minimum asgari ücret verilecek”

TUI Oteller Grubu Türkiye Temsilcisi Kaan Şahiner ise, “Bu güzel organizasyonda bizleri ağırladığınız için başta Dekan Hocamız Prof. Dr. Bilgehan Gültekin olmak üzere hepinize  çok teşekkür ediyorum. Protokolümüz hayırlı olsun. TUI GRUP, dünyanın en büyük turizm grubu. Biz, firmanın otel grubunu temsil ediyoruz. Türkiye'de beş yıldızlı 21 otelimiz mevcut. Otellerimiz, müşteri memnuniyeti konusuna özel önem veriyor. Özellikle iletişim konusunda dünyada belki de en yüksek puanlanan oteller arasında yer alıyor. Dünya çapında gruba ait toplam 600 otel bulunuyor. Cruise, uçak ve bunun dışında turizmle ilgili acenteler de mevcut. Turizm grubu olmakla birlikte medya ve iletişim konusunda son derece başarılı bir grup. TUI, bir Alman devlet şirketi. Pandemi döneminde turizmin yaşamış olduğu bir takım sıkıntılardan kaynaklı olarak Alman devleti grubu sübvanse etti ve yönetimini devraldı. Şu anda Türkiye'nin en büyük turizm yatırımcı grubu olarak hizmet veriyoruz. İletişimcileri de aramızda görüp staj ve çalışma hayatında birlikte çalışmak istiyoruz. Çünkü iletişim her şeydir. Hepinize çok teşekkür ediyoruz, iyi ki varsınız.  TUI Oteller Grubu'nun halkla ilişkiler, kurumsal iletişim, pazarlama departmanlarını tüm bölümlerimize açıyoruz. Staja kabul edilen öğrencilerimizin ulaşım ve konaklamalarını da karşılayacağız. Staj yapan öğrencilere minimum asgari ücret verilecek. İyi performans gösteren stajyerlerin kalıcı olarak işe alınma şansları yükselecek. Marmaris, Bodrum, Sarıgerme ve Antalya'da staj yapabilecekler” diye konuştu.

 

Dünyanın önde gelen turizm grubu olan TUI grup bünyesinde¸ bin 600 seyahat acentesi, 150 uçağa sahip beş havayolu, 600 otel ve 15 yolcu gemisi bulunuyor. Grubun, Türkiye’de ise 21 oteli bulunuyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.