DOLAR 32,4492 0.11%
EURO 34,4618 -0.11%
ALTIN 2.487,370,18
BITCOIN 2042636-4,86%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Derince Dumlupınar Mahallesinde Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Derince Dumlupınar Mahallesinde Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

ABONE OL
Şubat 1, 2022 16:20
Derince Dumlupınar Mahallesinde Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, 12 ilçede altyapı ve altyapı çalışmaları kapsamında bozulan yolların üstyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Derince ilçesinin altyapı hatlarını yenileme çalışmaları kapsamında Dumlupınar Mahallesinde hummalı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

TÜRKİYE’DE ÖRNEK KURUM
Gerçekleştirdiği altyapı yatırımları, teknolojik yatırımlar ve işletmecilik faaliyetleriyle Türkiye’nin örnek kurumlarından olan İSU Genel Müdürlüğü, Derince ilçesinin altyapı yenileme çalışmalarına 2020 yılı içerisinde başlamıştı. 10 Mahallenin altyapı hatlarının yenilendiği çalışmalar kapsamında adeta ilçenin tamamı yeni ve kaliteli altyapı hatlarıyla ilmek ilmek işleniyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Dumlupınar Mahallesinde altyapı yenileme çalışmaları hızla devam ediyor.

DUMLUPINAR MAHALLESİNDE ALTYAPI ÇALIŞMALARI
Derince Dumlupınar Mahallesi’nde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları kapsamında toplamda 12 bin 747 metre uzunluğunda içme suyu, 10 bin 841 metre uzunluğunda kanalizasyon ve 1400 metre uzunluğunda yağmursuyu hattı imalatı gerçekleştirilecek. Devam eden çalışmalar ile birlikte şuana kadar 4 bin 670 metre uzunluğunda içme suyu hattı ile 4 bin 566 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı ve 768 metre uzunluğunda yağmursuyu hattı imalatı gerçekleştirildi. Dumlupınar Mahallesinde toplam imalatların yüzde 40’lık kısmı tamamlandı.

KALİTELİ VE SAĞLIKLI ALTYAPI
Yapılan çalışmalar ile birlikte bozulan yolların üstyapı çalışmaları, kazı alanlarının oturma sürecinin ardından asfalt, asfalt yama ve parke imalatları gerçekleştirilecek. Bölge gerçekleştirilen çalışmalar ile birlikte abonelere kaliteli ve kesintisiz altyapıyla birlikte üstyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla modern bir çehreye kavuşacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.