DOLAR 32,3263 0.22%
EURO 35,0920 -0.14%
ALTIN 2.282,130,22
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

E-Ticarette Başarı Seminerleri Yayın Dizisinin İlki 8 Aralık’ta İzleyicileri İle Buluşuyor!
  • Manşet Haberi
  • Ekonomi
  • E-Ticarette Başarı Seminerleri Yayın Dizisinin İlki 8 Aralık’ta İzleyicileri İle Buluşuyor!

E-Ticarette Başarı Seminerleri Yayın Dizisinin İlki 8 Aralık’ta İzleyicileri İle Buluşuyor!

ABONE OL
Aralık 7, 2021 21:06
E-Ticarette Başarı Seminerleri Yayın Dizisinin İlki 8 Aralık’ta İzleyicileri İle Buluşuyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Günümüzde hayatımızın hemen hemen her alanı dijitalleşiyor.  Bambaşka “dijital bir dönem” yaşıyoruz. On yıl önce fiziksel olarak yaptığımız birçok aktivite dijitalleşmiş durumda ve dijitalleşmeyi en çok ticaret alanında görüyoruz. Örneğin online tüketiciler, bir ayakkabı almak için fiziksel mağazalarda saatlerce gezmektense, e-ticaret sitesinden dakikalar içinde yüzlerce ayakkabıyı inceleyebiliyor. Bu sebeple, online ticaret ve online alışveriş kanallarından satın alma yüzdeleri gün geçtikçe artıyor. Özelikle de, son dönemde hayatımıza giren Online pazaryeri ya da çevrimiçi pazaryeri, kavramı; alıcılar ile satıcıların üçüncü bir taraf aracılığıyla elektronik bir ortamda bir araya geldiği ve ticari faaliyetlerin gerçekleştiği sanal ortam olarak, alışverişin kurallarını baştan yazıyor.

 

E -Ticarette Başarı Seminerleri Yayın Dizisi Başlıyor!

E-ticarette başarıyı yakalamak isteyen girişimciler ve kurumlar için yol gösterici nitelikteki  yayın dizisinin ilki, 8 Aralık tarihinde ve 13.00- 16.00 saatleri arasında Platin Market Youtube kanalından izlenebilecek. E- ticaret ile ilgili en çok merak edilenleri, alanında uzman konuklar yorumlayacak. Canlı yayın serisinin ilk yayınının konuşmacıları arasında EDER E-Ticaret Altyapı Sağlayıcıları Derneği Başkan Yardımcısı, Platin Market Kurucusu Fatih Balkan, Entegra Bilişim Kurucusu Murat Dişkıran, Sovos Türkiye Satış Direktörü Ali Bulut, Paratika Satış Müdürü Şerafettin Çallak ve PTT Kargo Pazarlama Sorumlusu Kemal Aktaş bulunuyor.

Yayındae-ticaret altyapısı seçerken nelere dikkat etmeliyiz, pazaryerlerinde verimli satış yapma, e-ticarette e-belgelerin önemi ve e-ticarette kargonun önemi gibi sektörü etkileyen birbirinden önemli konular tartışılacak.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.