DOLAR 32,3437 0.27%
EURO 35,1444 0%
ALTIN 2.312,271,54
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Efsanevi Caz Vokalisti ve Piyanisti Lisa Ekdahl, PSM’de Caz’ın ilk konseri için Türkiye’de!

Efsanevi Caz Vokalisti ve Piyanisti Lisa Ekdahl, PSM’de Caz’ın ilk konseri için Türkiye’de!

ABONE OL
Nisan 26, 2022 14:10
Efsanevi Caz Vokalisti ve Piyanisti Lisa Ekdahl, PSM’de Caz’ın ilk konseri için Türkiye’de!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Dinle, hisset, keşfet! PSM’de Caz ile dünyan değişsin!

 

Zorlu PSM, “Dinle, hisset, keşfet! PSM’de Caz ile dünyan değişsin!” mottosuyla caz severleri Zorlu PSM’nin eşsiz atmosferinde bir caz efsanesi olan Lisa Ekdahl ile buluşturuyor. Caz melodilerini büyüleyici sesiyle taçlandıran Lisa Ekdahl, 

 

4 Mayıs günü Turkcell Platinum Sahnesi’nde PSM’de Caz’ın ilk konseriyle caza doyacağımız günlerin başlangıcı niteliğinde bir konsere imza atacak. 

 

Zorlu PSM, müziğin her türüne olan sıra dışı yaklaşımıyla müzikseverlere eşsiz deneyimler sunmayı planladığı caz konsepti “PSM’de Caz” ile yazın ilk günlerinde dinleyicilerine melodik bir ziyafet sunuyor. Caz’ın birbirinden değerli usta isimlerinin yer alacağı ve “Dinle, hisset, keşfet! PSM’de Caz ile dünyan değişsin!” mottosuyla yola çıktığı serisi “PSM’de Caz” kapsamında, kendine has tarzı, jazzy pop şarkıları ile her kesime hitap edişi ve etkileyici performanslarıyla kendinden söz ettiren Lisa Ekdahl’ı 4 Mayıs Çarşamba günü Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde ağırlıyor.

 

1994 yılının kış aylarında İskandinavya’da, sadece bir gecede ünlenen Lisa Ekdahl, naif ve zarif tarzıyla dinleyen ve izleyenleri kendisine hayran bırakarak, çok kısa bir sürede ünlenerek, Avrupa ülkelerinde adından söz ettirmeye başladı. Kendi adını taşıyan ilk albümü ‘’Lisa Ekdahl’’ müzik piyasalarında sansasyonel bir etki yarattı. Henüz 20’lerine bile gelmeden kariyerine başlayan sanatçı, ilk albümüyle, İsveç’in grammyleri olarak nitelendirilen Grammies Ödülleri’nde 3 farklı ödül kazanmıştı.   2001 yılında bossa nova tarzındaki ‘’Lisa Ekdahl sings Salvadore Poe’’ albümünü çıkaran Ekdahl, tüm eleştirmenlerden tam not aldı. Bir süre New York’ta hareketli bir hayat yaşadıktan sonra beste yapabilmek için Stockcholm’e geri dönen sanatçı, bu bestelerine ‘’Give Me That Slow Knowing Smile’’ adını vererek 2009’da yayınladı. Solo olarak çok başarılı tam 11 stüdyo albümüne imza atan Lisa Ekdahl, hassaslığı, kırılganlığı, kibarlığı ama aynı zamanda dinleyici ve seyircilere verdiği yüksek enerjisiyle 4 Mayıs’ta sevenlerine hafızalardan silinmeyecek bir konser vermek için sabırsızlanıyor.

 

 

Bilet Fiyatları

Genel Satış: 154,00 ₺ 

Öğrenci: 121,00 ₺ 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.