DOLAR 32,3145 0.19%
EURO 35,1211 -0.05%
ALTIN 2.278,900,08
BITCOIN 22747801,07%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Engelli dalgıçlardan bayrak şov

Engelli dalgıçlardan bayrak şov

ABONE OL
Mayıs 18, 2022 21:10
Engelli dalgıçlardan bayrak şov
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir’in ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte havuza dalan engelli sporcular, sudan Türk Bayrağıyla çıktı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın destekleri ve Kocaeli Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu, Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi ve Bağcılar Belediyesi iş birliğinde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Engelli Dalış Organizasyonu yapıldı. Etkinliğin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, katılımcılara sertifikalarını teslim etti.

 

BAŞKAN VEKİLİ ÇAKMAK EŞLİK ETTİ

Gebze Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen program kapsamında engelli sporcular su altında dalış yaptı ve havuzdan çıkarken Türk Bayrağı açtı.

Havuzda dalış yapan engellilerin heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi. Başkan Vekili Çakmak, engelli sporcularla yakından ilgilendi ve havuza girerken yaşadıkları heyecanı onlarla paylaştı. Profesyonel dalgıçların eşlik ettiği engelli sporcular dalışı başarıyla gerçekleştirdi ve havuzun altında açtıkları bayrakla yüzeye çıktı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.