DOLAR 32,3231 0.22%
EURO 35,0962 -0.13%
ALTIN 2.279,870,12
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

EÜ Nükleer Bilimler Enstitüsünden  “Uygulamalı Radyofarmasi Kursu”

EÜ Nükleer Bilimler Enstitüsünden “Uygulamalı Radyofarmasi Kursu”

ABONE OL
Eylül 14, 2022 13:50
EÜ Nükleer Bilimler Enstitüsünden  “Uygulamalı Radyofarmasi Kursu”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ege Üniversitesi (EÜ) Nükleer Bilimler Enstitüsü tarafından, TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında  “Uygulamalı Radyofarmasi Kursu” düzenlenecek.

 

Nükleer tıp bölümlerinde görüntüleme ve tedavi amacıyla hastalara verilen radyofarmasötiklerin hazırlanmasından sorumlu sıcak laboratuvarlarda çalışan sağlık personelinin uyması gereken kurallar, temel bilgiler, moleküler görüntüleme gibi konularda eğitmek amacıyla kurs gerçekleştirilecek. Eğitimler 15-18 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacak.

 

Hasta güvenliğini yakından ilgilendiren bir program olan Uygulamalı Radyofarmasi Kursu; temel ve sağlık bilimlerinde yüksek lisans eğitimi alan öğrenciler ile birlikte sağlık kuruluşlarında radyofarmasötik alanı ve radyofarmasötik endüstrisinde çalışanlar olmak üzere üç ana grubun eğitimini amaçlıyor. Katılımcılar; Eczacılık, Fen,  Mühendislik ve Tıp Fakültelerinin lisans ve lisansüstü öğrencilerine yönelik düzenlenecek. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.