DOLAR 32,3530 0.25%
EURO 34,9691 -0.46%
ALTIN 2.309,641,43
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ezgi Ayçe’nin Yeni Teklisi “Hayırdır” Tüm Dijital Platformlarda

Ezgi Ayçe’nin Yeni Teklisi “Hayırdır” Tüm Dijital Platformlarda

ABONE OL
Şubat 21, 2022 14:00
Ezgi Ayçe’nin Yeni Teklisi “Hayırdır” Tüm Dijital Platformlarda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kendi şarkılarını yazan, güçlü sesi ve yorumculuğu ile genç neslin en üretken ve başarılı seslerinden biri olan Ezgi Ayçe son teklisi “Hayırdır”ı Pasion Turca etiketiyle tüm dijital platformlarda dinleyici ile buluşturdu.

 

Sözleri Ezgi Ayçe ve Nehir Kıyıcı, bestesi de Ezgi Ayçe’ye ait olan “Hayırdır”ın düzenlemesi Serdar Ayyıldız’a ait. “Ayrılık sonrası hayatına devam eden güçlü kadınların hikayesini ve ayrılığa, yalnızlığa bakış açımı anlattım” dediği şarkının klibini ise Ahmet Can Tekin çekti. 

 

Müzik öğretmeni olan anne babanın çocuğu olarak küçüklüğünden bu yana müzikle büyüyen ve aynı yıllarda kendi şarkılarını da yazmaya başlayan Ezgi Ayçe, Enbe Orkestrası’nın 2018 yılında yayınladığı albümünün çıkış parçası olan ve klibi Barcelona’da çekilen “Yarım Sevda” ile müzik dünyasına merhaba derken, başta Ajda Pekkan olmak üzere birçok sanatçı ile aynı sahneyi paylaşmış ve çocukluğundan gelen müzik tutkusunu sahne ve albümlere taşıdı. 

 

2019 yılında Serdar Ayyıldız ile ortak bir çalışmaya imza atan ve sözü müziği Sezen Aksu’ya ait “Ateş Böceği” ile kısa sürede büyük ilgi gören Ezgi Ayçe’nin yorumladığı şarkı, Serdar Ayyıldız’ın proje albümünün çıkış parçası oldu. Sanatçı 2020 yılında sözü müziği kendisine “Derin Yemin”i dinleyici ile buluşturmuştu.  

 

Ezgi Ayçe’nin yepyeni şarkısı” Hayırdır” Pasion Turca etiketiyle tüm dijital platformlarda.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.