DOLAR 32,3425 0.18%
EURO 35,1045 -0.24%
ALTIN 2.239,62-0,16
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gebze Center AVM’nin Yeni Yıl Temalı Aralık Ayı Programı Hazır

Gebze Center AVM’nin Yeni Yıl Temalı Aralık Ayı Programı Hazır

ABONE OL
Aralık 5, 2022 14:30
Gebze Center AVM’nin Yeni Yıl Temalı Aralık Ayı Programı Hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gebze Center AVM’de yeni yıl teması ile hazırlanan atölye ve etkinlikler hem çocukları hem de yetişkinleri bekliyor…

 

Gebze ve bölge halkı için kıymetli bir yaşam merkezi olan Gebze Center AVM, Aralık ayı boyunca hem çocuklar hem de yetişkinler için birbirinden keyifli etkinlik programları hazırladı. Yeni yıl temasıyla hazırlanan atölyeler ve 5-31 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek mini konserler Gebze AVM’de misafirlerini bekliyor. 

 

Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan Gebze Center AVM, Aralık ayı boyunca hem yetişkin hem de çocuk ziyaretçilerini birbirinden keyifli etkinliklerle buluşturuyor.

 

Her ay minik ziyaretçilerini düşünen etkinlikler düzenleyen Gebze Center AVM’de yeni yıl konseptiyle hazırlanan Aralık ayı atölyeleri birbirinden keyifli geçecek. 10 Aralık’ta Maskotlu Çocuk Tiyatrosu “Harikalar Ormanı”, 17 Aralık’ta Biz Kocaman Bir Aileyiz Gösterisi, 24 Aralık’ta İbiş Çevreci’nin Kukla Tiyatrosu, 31 Aralık’ta İllüzyonist gösterisi gerçekleşecek. Minik ziyaretçilerin her Cumartesi saat 14:00 ile 16:00 arasında katılabileceği etkinliklere kayıt yaptırmak için acele etmek gerekiyor.

 

Yetişkinler için yeni yıl atölyeleri Gebze Center’da…

Yetişkinler için birbirinden keyifli atölye programları tasarlayan Gebze Center AVM’de Aralık ayı boyunca her Cuma günde iki seans hobi atölyeleri gerçekleşecek. 9 Aralık’ta Süs Kabağı Boyama Atölyesi, 16 Aralık’ta Gaz Balondan Heykel Atölyesi, 23 Aralık’ta Çömlek Torna, 30 Aralık’ta Taş Boyama Atölyeleri yapılacak. 

 

Profesyonel eğitmenler eşliğinde yapılan atölyeler iki saat sürüyor ve gerekli malzemeler Gebze Center tarafından veriliyor. Çalışan ziyaretçilerin de katılabilmesi için atölyeler 14:00-16:00 ve 19:00-21:00 saatleri arasında hem gündüz hem de akşam iki seans olarak gerçekleştiriliyor.

 

Gebze Center AVM’nin keyifli atölyelerine katılmak isteyenler; 0530 291 86 25 numaralı WhatsApp hattı üzerinden kayıt yaptırabiliyor.

 

Yeni Yıl Şarkıları Sensiz Olmaz…

Gebze Center AVM’de, 5-31 Aralık tarihleri arasında arasında gerçekleşecek mini konserlerle, yeni yıl şarkıları dinletileri de ziyaretçileri bekliyor. 17:00 ile 20:00 saatleri arasında Gebze Sanat Akademisi’nin enstrümantel müzik dinletileri ve mini konserleri ziyaretçilerle buluşacak. 

 

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yönetim şirketi Fiba Commercial Properties (Fiba CP) yönetiminde faaliyetlerini sürdüren Gebze Center AVM hakkında ayrıntılı bilgi için gebzecenter adresi ziyaret edilebilir.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.