DOLAR 32,3224 0.21%
EURO 35,1081 -0.15%
ALTIN 2.307,071,31
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Genç İş İnsanlarından Siyasi Partilere Ziyaret

Genç İş İnsanlarından Siyasi Partilere Ziyaret

ABONE OL
Ocak 28, 2022 19:00
Genç İş İnsanlarından Siyasi Partilere Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TÜGİAD Ankara Şubesi, siyasi parti ziyaretleri kapsamında Deva Partisi Ankara İl Başkanlığı’nı ziyaret etti

Başkentin en köklü ve güçlü sivil toplum kuruluşlarından olan Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi yönetim kurulu üyeleri siyasi parti ziyaretlerine başladı. İlk olarak Demokrasi ve Atılım Partisi’nin Ankara İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Başkanvekili ve yönetim kurulu üyeleri, toplantıda Ankara ekonomisine katkı sağlamak için pandemi dönemine rağmen hız kesmeden gerçekleştirdiği çalışmalardan bahsetti.

TÜGİAD Ankara Başkanvekili Can Çavuşoğlu, Başkan Yardımcıları Osman Ertürk Özel ve Ercan Çelik’in yanı sıra yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette üyeler, Deva Partisi Ankara İl Başkanı Ali Güven’inyanı sıra il başkan yardımcıları ve parti üyeleritarafından karşılandı.

Deva Partisi Ankara İl Başkanı Ali Güven, bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ankara İl Başkanlığı olarak yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Kuruluş sürecini ve 75 kişiden oluşan Ankara heyeti olarak yürüttükleri faaliyetleri anlatan Güven, şunları söyledi:

‘’Ankara il yönetimimizde yüzde 35’lerde kadın, yüzde 40’a yakın oranda da genç üyemiz var. Sıfırdan bir teşkilatlanma kurduk. Genel Başkanımız Ali Babacan yola çıkarken ‘’Bu ülkede değişim ve dönüşüm olacaksa sıfırdan olmalı’’ dediği için de siyasi tecrübesi olan kişilerin yanı sıra, yönetimimizi ilk kez siyasete giren insanlardan oluşturmaya gayret gösterdik. Yönetimimizin yüzde 85’i ilk kez siyasete giren insanlardan oluşuyor. Türkiye’nin her bölgesinden üyelerin yanı sıra her sektörü temsilen üyelerimizin olmasına da ehemmiyet gösterdik. İlk 500 günü tamamladıktan sonra 29 Aralık 2021 tarihinde kongremizi yapıp ikinci dönemimize başladık. Ankara’nın 25 ilçesinde teşkilatımız bulunuyor, görevlerini yerine getiriyorlar. 25 ilçe 25 eylem planı diye bir vizyon belirledik. Nallıhan’dan başlayarak tek tek bütün ilçelerimizi gezdik, eylem planımızı açıkladık. Tüm ilçelerimizin eksikliklerini belirleyip, 25 aylık yerel seçim süresince güncelleyeceğiz. Daha güzel bir Ankara, Türkiye için mücadele ediyor, emek veriyoruz.’’

TÜGİAD Ankara Başkanvekili Can Çavuşoğlu ise yaptığı konuşmada TÜGİAD Ankara hakkında bilgiler vererek şöyle konuştu:

‘’TÜGİAD, 35 yıldır faaliyetlerini sürdüren, ülke genelinde 800’ü aşkın üyesi bulunan, 60’ın üzerinde sektörü temsil eden ve Türkiye’deki ilk ulusal ve tek uluslararası genç iş insanları derneğidir. Biz de Ankara Şubesi olarak sorumluluğumuzun farkında olarak hareket ediyor, Ankara’mızın gelişimine katkı sunmak ve Başkentimize katma değer sağlamak için projelerimizi sürdürüyoruz. Hemen her sektörden iş insanını bünyemizde barındırıyor, her geçen gün de üye sayımızı artırmak için gayret ediyoruz. Başkentimiz için yaptığımız çalışmaları aktarmak, iş insanları olarak siyasi aktörlerle fikir alışverişinde bulunmak amacıyla siyasi partilere bir dizi ziyaretler gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu kapsamda da sizlerle bir araya geliyoruz. Misafirperverliği için aynı zamanda TÜGİAD Ankara üyesi de olan Ali Güven’e ve tüm üyelerine teşekkür ediyor, yürüttükleri çalışmalarda başarılar diliyorum’’ diye konuştu.

Programın sonunda Çavuşoğlu, Güven’e bir plaket takdim etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.