DOLAR 32,3409 0.18%
EURO 35,2149 0.04%
ALTIN 2.246,350,14
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gölcük Zabıtası Tarihi Geçmiş Ürünlere El Koydu

Gölcük Zabıtası Tarihi Geçmiş Ürünlere El Koydu

ABONE OL
Kasım 15, 2022 10:50
Gölcük Zabıtası Tarihi Geçmiş Ürünlere El Koydu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yapılan market denetimlerinde, son kullanma tarihi geçmiş çok sayıda ürüne el koydu. İşletmeler hakkında ise cezai işlem uygulandı.

 

Gölcük Belediyesi Zabıta ekipleri; ilçe genelinde yapılan market denetimleri ile tarihi geçmiş ürün satışına izin vermiyor. Periyodik olarak marketlere yönelik denetimlerini sürdüren zabıta ekipleri, denetimlerde son kullanma tarihi geçmesine rağmen raflardan indirilmeyen çok sayıda ürüne el koydu. Ürünlerin vatandaşa satışını gerçekleştiren işletmeler hakkında ise gerekli cezai yaptırım uygulanmak üzere tutanak tanzim edildi.

 

TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜNLER İMHA EDİLDİ

Yapılan denetimler sonucunda son kullanım tarihi geçtiği belirlenerek el konulan; gazlı içecek, süt, salça, yumurta, çikolata, çocuk maması, bisküvi, konserve, hazır yiyecek, pasta malzemelerinin aralarında olduğu ürünler, Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince imha edildi.

 

ALIŞVERİŞ YAPAN VATANDAŞLARA UYARI

Belediye Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların alışveriş yaparken ürünlerin tarihini mutlaka kontrol etmeleri konusunda uyardı. Böyle bir durumla karşılaşmaları halinde; Alo 153 hattına bilgi verilmesini istediler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.