DOLAR 32,3399 0.26%
EURO 35,1355 -0.01%
ALTIN 2.308,791,39
BITCOIN 22852382,30%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gölcüklü Öğrenciler Ebru Sanatıyla Hünerlerini Sergiledi

Gölcüklü Öğrenciler Ebru Sanatıyla Hünerlerini Sergiledi

ABONE OL
Şubat 7, 2022 19:10
Gölcüklü Öğrenciler Ebru Sanatıyla Hünerlerini Sergiledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen “Ders Zili Gölcük’te Sanat İçin Çalıyor” etkinlikleri, öğrencilerin Ebru sanatı ile tanıştığı eğitimlerle sona erdi.

 

Öğrencilerin 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ilk tatil dönemini faydalı bir şekilde geçirmelerini sağlayacak “Ders Zili Gölcük’te Sanat İçin Çalıyor” etkinlikleri, öğrencileri Ebru sanatı ile tanıştırdı. Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde düzenlenen eğitime katılan öğrenciler, Cam, Çini ve Seramik Eğitmeni Meryem Cineviz’den Ebru sanatıyla ilgili bilgiler aldılar. Teorik bilgilerin ardından, eğitmenleri ile birlikte birbirinden güzel ebru örnekleri ortaya çıkardılar.

 

BAŞKAN SEZER ÖĞRENCİLERİN ESERLERİNİ İNCELEDİ

Eğitimlere katılarak öğrencilerin Ebru sanatı öğrenme heyecanına ortak olan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ortaya çıkan eserleri dikkatle inceledi. Karne tatilinde düzenlenen etkinliklerin öğrencilerin tatillerini faydalı geçirmelerini sağladığını belirten Başkan Sezer, “Kısa sürede Ebru yapımını öğrenerek başarılı çalışmalar ortaya koyan öğrencilerimizi tebrik ediyor, bir hafta süren etkinliklerde görev alan tüm öğrencilerimize ve eğitmenlerimize de çok teşekkür ediyorum. Sanat, kültür ve spor kenti olma hedefimiz ile geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz için etkinlik ve programlarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

7 GÜN SÜREN SANAT ETKİNLİKLERİ SONA ERDİ

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen ve 7 gün süren “Ders Zili Gölcük’te Sanat İçin Çalıyor” etkinlikleri, Ebru sanatı atölyesi ile sona erdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.