DOLAR 32,3840 0.16%
EURO 34,9699 -0.32%
ALTIN 2.324,170,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hasçelik’in yenilediği Balaban İlkokulu kütüphanesi açıldı

Hasçelik’in yenilediği Balaban İlkokulu kütüphanesi açıldı

ABONE OL
Kasım 30, 2022 14:40
Hasçelik’in yenilediği Balaban İlkokulu kütüphanesi açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk çelik sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Hasçelik, Herkese Kitap Vakfı’nın düzenlediği “Her Köy Okuluna Bir Kütüphane” projesi kapsamında Bilecik Osmaneli’nde 600’ü aşkın öğrencinin eğitim gördüğü Balaban İlkokulu’nun kütüphanesini yeniledi. 

 

Vasıflı çelikleriyle Türkiye ve dünyada birçok sektörün gelişimine yön veren Hasçelik’in, Herkese Kitap Vakfı’nın“Her Köy Okuluna Bir Kütüphane” projesi kapsamında Bilecik Osmaneli’nde yenilediği Balaban İlkokulu kütüphanesi, düzenlenen bir törenle açıldı. Hasçelik’in kitaplarından, raflarına, boyasından masalarına kadar baştan aşağı yenilediği kütüphanenin açılış törenine Bilecik Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş gibi isimlerin yanı sıra Hasçelik yetkilileri katıldı. 

 

Açılış töreninde konuşma yapan Bilecik Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, “Sosyal sorumluluk bilinci ile bölgemize kazandırdıkları kütüphane için Hasçelik ailesine teşekkürlerimi iletiyorum. Kütüphanenin öğrencilerimizin gelişimleri, eğitim ve öğretim hayatları için önemli bir merkez olacağına inanıyorum. Bölgemize hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.