DOLAR 32,4065 0.17%
EURO 35,3242 0.13%
ALTIN 2.323,310,20
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İş Sağlığı ve Güvenliğinde uzun lafın kısa filmi “Sensiz Olmaz”

İş Sağlığı ve Güvenliğinde uzun lafın kısa filmi “Sensiz Olmaz”

ABONE OL
Mart 8, 2022 16:31
İş Sağlığı ve Güvenliğinde uzun lafın kısa filmi “Sensiz Olmaz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ ile Türkiye’de 21 milyonu aşkın tüketiciye elektrik dağıtım hizmeti sağlayan Enerjisa Dağıtım Şirketleri, İş Sağlığı ve Güvenliğinin (İSG) önemine hazırladıkları kısa film ile dikkat çekti

 

Yüksek İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) hassasiyetiyle sektörüne öncülük eden Enerjisa Dağıtım Şirketleri, saha çalışanlarının İSG kurallarına riayetini daha da pekiştirme hedefiyle, “Sensiz Olmaz” isimli kısa bir film hazırladı. 

 

Daha önce geliştirdikleri merkezden görüntülü teyit teknolojisiyle, saha çalışmalarındaki tüm aşamaları daha güvenli hale getiren Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ yıllık bazda kritik kaza sayısını yüzde 40 azaltmıştı.

 

Yüksek riskli olarak sınıflandırılan bu iş kolunda faaliyetlerini sürdüren Enerjisa’nın dağıtımdaki üçlüsü, sanatın da gücüyle sıfır kritik kaza hedefine olabildiğince yaklaşmayı amaçlıyor. 

 

Bu amaçla 3 şirket için ortak hazırlanan son çalışma olan ve duygusal hikayesiyle kalplere dokunan kısa filmde, İSG kurallarının önemi bir elektrik dağıtım çalışanı ve ailesinin gözünden izleyicilerle buluşuyor. 

 

“Sensiz Olmaz” isimli kısa filme Enerjisa’nın Youtube’daki resmi hesabında https://bit.ly/3pHZpWC adresi üzerinden erişilebiliyor.

 

“Çalışanlarımıza şimdi de sanatla ‘Sensiz Olmaz’ diyoruz”

Enerjisa Dağıtım Şirketleri Genel Müdürü Süleyman Samsa kısa filme ilişkin değerlendirmesinde, Enerjisa’daki İSG çalışmalarına ilişkin “İster günlük rutin çalışmalarımızda isterse afet mücadelesi gibi zorlu şartlarda İSG kurallarına sonuna kadar riayet ediyor, bu alandaki eğitimlerimizi güncel tutuyoruz. Şüphesiz ki kaza anlık bir olay. Ancak o kazaya yol açan sebepler zamanla bir araya geliyor ve kazaya sebebiyet veriyor. İSG kültürünü şirketlerimizde etkin kılmak adına hem teknolojik imkanları kullanıyor hem de saha çalışanlarından yöneticilere kadar, tüm kademelere yönelik kültür geliştirme programlarını kararlılıkla uyguluyoruz. Bu kısa filmimizle İSG’nin önemini, sanatın da gücüyle yansıtmak istedik. Saha çalışanlarımıza teknolojinin ardından şimdi de sanatla Sensiz Olmaz diyoruz. Tüm emeği geçenleri kutluyorum ” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.