DOLAR 32,5787 0.28%
EURO 34,7602 0.02%
ALTIN 2.492,430,33
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İZAYDAŞ’tan kadın çalışanlara teşekkür

İZAYDAŞ’tan kadın çalışanlara teşekkür

ABONE OL
Mart 8, 2022 14:20
İZAYDAŞ’tan kadın çalışanlara teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İZAYDAŞ’ta düzenlenen programda yapılan hizmetlerde büyük emeği olan kadın çalışanlara teşekkür edildi

İZAYDAŞ’ın kadın çalışanları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleştirilen programda bir araya geldi. İZAYCAN toplantı salonunda gerçekleşen programda keyifli anlar yaşandı.

 

KADIN ÇALIŞANLAR BİR ARADA

İZAYDAŞ’ta birçok farklı kademede emek veren kadın çalışanlar, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla haftanın ilk gününde bir araya geldi. Programa İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, TES-İŞ Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu, Teknik Hizmetler Müdürü Tahsin Macit ve sendika temsilcileri ile kadın çalışanlar katıldı.

 

“İZAYDAŞ’TA ÇALIŞMAKTAN GURUR DUYUYORUZ”

Kadınlar günü özel programında İZAYDAŞ’ta görev yapan kadın çalışanlar görüş ve düşüncelerini paylaşırken, İZAYDAŞ’ta kadın çalışan olmaktan dolayı gurur duyduklarını belirtti.

 

SARAÇ: KADINLARIMIZIN HER ANI EMEK

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ise programda yaptığı konuşmada, “8 Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle hayatımızın her anında yan yana olduğumuz, her anı ‘emek’ olan kadınlarımızın gününü kutluyorum” dedi. Genel Müdür Saraç ayrıca, kadın çalışma arkadaşlarının şirkete önemli katkılar sağladığını dile getirdi. Saraç, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız                Doç. Dr. Tahir Büyükakın öncülüğünde gerçekleştirdiğimiz İZAYDAŞ’ın başarılı çalışmalarında hepinizin tek tek emeği var, teşekkür ediyorum” dedi.

 

GÜNÜN ANISINA

Konuşmaların sonunda Genel Müdür Muhammet Saraç, TES-İŞ Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu ve yöneticiler, İZAYDAŞ’ta çalışan tüm kadınlara günün anısına hediye verdi. Program hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.