DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İzmit Sanayi Mahallesinde Altyapı Sonrası Üstyapı Da Tamam

İzmit Sanayi Mahallesinde Altyapı Sonrası Üstyapı Da Tamam

ABONE OL
Mart 9, 2022 13:40
İzmit Sanayi Mahallesinde Altyapı Sonrası Üstyapı Da Tamam
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, İzmit ilçesi Sanayi Mahallesinde altyapı sonrası gerçekleştirdiği üstyapı çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar kapsamında asfalt, asfalt yama, parke ve kaldırım çalışmaları yapıldı.

YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

İSU Genel Müdürlüğü Kocaeli genelinde yatırım programı kapsamında altyapı ve üstyapı çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Küresel ısınma ile birlikte yaşanan iklim değişikliğine karşı birçok projeyi hayata geçiren İSU, ayrıca kesintisiz ve sağlıklı altyapı için yatırımlarını sürdürüyor. Altyapı çalışması gerçekleştirdiği bölgelerde bozulan yolların üstyapı çalışmaları da gerçekleştiren İSU Genel Müdürlüğü, çalışma yaptığı bölgenin modern bir çehreye kavuşmasını sağlıyor.

SANAYİ MAHALLESİNDE ÜSTYAPI TAMAMLANDI

İzmit İlçesi Sanayi Mahallesi’nde altyapı çalışmaları sonrası gerçekleştirilen üstyapı kapsamında 3 sokakta üstyapı çalışmaları tamamlandı. Korkmazlar sokakta 406 ton asfalt yama ve 740 metrekare parke imalatıyla birlikte 61 metrekare kaldırım çalışması yapıldı. Hayrettin Uzun sokakta gerçekleştirilen altyapı çalışmalarında bozulan yollar için 490 ton asfalt serimi ile birlikte Seyitoğlu sokakta 1619 metrekare parke ve 561 metrekare kaldırım imalatı gerçekleştirildi.

MODERN ÇEHREYE KAVUŞUYOR

Altyapı çalışmaları sonrası toprağın oturma sürecinin tamamlanmasıyla birlikte cadde ve sokaklarda asfalt ve parke çalışmaları gerçekleştiriyor. Altyapı sonrası üstyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bölge ve çevre halkı modern ve kaliteli bir çehreye kavuşuyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.