DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kadınlar Günü Bayrampaşa’da coşkuyla kutlandı

Kadınlar Günü Bayrampaşa’da coşkuyla kutlandı

ABONE OL
Mart 9, 2022 13:40
Kadınlar Günü Bayrampaşa’da coşkuyla kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayrampaşa Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle ilçedeki kadınların onuruna özel bir program düzenledi. Bayrampaşalı kadınlar programda şarkılar ve türküler eşliğinde doyasıya eğlendi. Programa eşi Melahat Aydıner ile birlikte katılarak kadınlara karanfil dağıtan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Kadın anadır, kadın eştir, kadın kardeştir. Varlıklarıyla hayata değer katan, başımızın tacı tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü canı gönülden kutluyorum” dedi.

 

Bayrampaşa Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla ilçede yaşayan kadınların onuruna özel bir program düzenledi. Programda, Bayrampaşalı kadınlar Türk sanat müziği sanatçısı Özge Kılıç ve Hayrunnisa Mermi konseriyle doyasıya eğlendi.  Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkanı Atila Aydıner ile eşi Melahat Aydıner ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının kadın üyeleri ile ilçe genelinde yaşayan yüzlerce kadın katıldı. Programın sonunda tüm kadınlara karanfil dağıtan Başkan Aydıner, “Kadın anadır, kadın eştir, kadın kardeştir. Varlıklarıyla hayata değer katan, başımızın tacı tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü canı gönülden kutluyorum” dedi.

 

AYDINER DERNEKLERİN KADIN TEMSİLCİLERİNİ AĞIRLADI

Öte yandan Başkan Aydıner, program öncesi eşi Melahat Aydıner ile birlikte, Bayrampaşa’da faaliyet gösteren derneklerin kadın temsilcileriyle Fatih Parkı Sosyal Tesisleri’nde kahvaltıda bir araya geldi. Kadın temsilcilerden gelen talepleri dikkatle dinleyen Başkan Aydıner, “Bir işe ancak kadın eli değdiğinde o iş güzel oluyor” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.