DOLAR 32,4291 0.2%
EURO 35,1096 -0.11%
ALTIN 2.322,210,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kadir Doğulu: “Sadece ilişkimizin yarattığı enerjiyi anlatmaya çalışıyoruz gibi görünüyor"
  • Manşet Haberi
  • Eğitim
  • Kadir Doğulu: “Sadece ilişkimizin yarattığı enerjiyi anlatmaya çalışıyoruz gibi görünüyor"

Kadir Doğulu: “Sadece ilişkimizin yarattığı enerjiyi anlatmaya çalışıyoruz gibi görünüyor"

ABONE OL
Ocak 13, 2023 16:51
Kadir Doğulu: “Sadece ilişkimizin yarattığı enerjiyi anlatmaya çalışıyoruz gibi görünüyor"
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü çift Neslihan Atagül Doğulu ve Kadir Doğulu ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’te

Uzun bir aradan sonra ‘Gecenin Ucunda’ dizisiyle başrolü paylaşan evli çift Hakan Gence’ye konuştu. Neslihan Atagül Doğulu ve Kadir Doğulu, ses getiren aşk hayatlarından yeni projelerine kadar birçok bilinmeyeni paylaştı.

İlişkileri hakkında yaptıkları açıklamalar hakkında konuşan Kadir Doğulu, “Belli bir bölüm alınıp başlık yapılıyor, biz sadece ilişkimizin yarattığı güzel enerjiyi anlatmaya çalışıyoruz gibi görünüyor. Bu da bir süre sonra bizi sığ gösterebiliyor. Neslihan benim bütün dünyamı değiştirdi. Bana ayna tuttu. Hayatımda tanıdığım en açık sözlü, mert ve istediğini kırmadan söyleyen ender insanlardan” dedi. Eşi Neslihan Atagül ise ekledi: “Kadir’le biz çok iyi anlaşıyoruz, anlaşamadığımız noktalarda da çok eğleniyoruz. Birbirimizi çok iyi tanıyoruz.  Birbirimizi değiştirmeye hiç çalışmadık, sadece birbirimize katmak istedik. Halen de birbirimizi geliştirmeye çalışıyoruz.”

Konu yeni dizilerinden açılınca Kadir Doğulu, “Neslihan’ın bir metodu vardı. Dizideki karakterler için özlemeyi ateşleyici bir yöntem olarak kullandık. Setten önce birbirimizin planlarına saygı duyarak bir süre görüşmedik” diye devam etti. Çiftin Hakan Gence ile sohbeti, birbirleriyle ilgili ilginç anıları anlatmaları ve kariyer hayatlarından bahsettikleri keyifli röportajla devam etti. 

‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ yeni bölümüyle her cuma saat 14.00’te Hürriyet YouTube kanalında yayında.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.