DOLAR 32,3416 0.24%
EURO 35,1676 0.01%
ALTIN 2.305,401,24
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kartepe’de Tiyatro Sezonu Açıldı

Kartepe’de Tiyatro Sezonu Açıldı

ABONE OL
Aralık 2, 2022 10:20
Kartepe’de Tiyatro Sezonu Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde Kartepe’de tiyatro sezonu başladı. İlk gösterimde “Bremen Mızıkacıları” Kartepeli minikler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

 

Kartepe Belediyesi, çocukları motive etmek ve eğlendirmek amacıyla Kartepeli minikleri, çocuk tiyatrosu ile buluşturuyor. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde Kartepe’de tiyatro sezonu başladı. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde “Bremen Mızıkacıları” tiyatro gösterisini Kartepeli minikler büyük bir ilgiyle izledi.

 

Kartepe’de başlayan tiyatro sezonunun ilk gösteriminde “Bremen Mızıkacıları” tiyatro gösterisi oldu. Grimm Kardeşler (Jacob Grimm-Wilhelm Grimm)'in yazdığı masal evden kaçan eşek, köpek, kedi ve horozun Bremen'e gidip orada müzisyenlik yapma düşleri pantomim gösterisi eşliğinde anlatıldı.

 

Tiyatro gösterisine katılan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Yavrularımız keyifli bir pazar günü geçirsin istedik "Bremen Mızıkacıları"nı Kartepe'mize getirdik. Kültür-Sanat etkinliklerimiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz bu güzel oyunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemizde sosyal ve kültürel faaliyetlerimize devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.