DOLAR 32,4924 0.01%
EURO 34,8134 -0.02%
ALTIN 2.493,180,37
BITCOIN 20863501,08%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keçiören, Okullar Arası Oryantiringe Ev Sahipliği Yaptı

Keçiören, Okullar Arası Oryantiringe Ev Sahipliği Yaptı

ABONE OL
Mart 9, 2022 17:10
Keçiören, Okullar Arası Oryantiringe Ev Sahipliği Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keçiören Belediyesi ve Türkiye Oryantiring Federasyonu iş birliğinde düzenlenen ‘Okullar Arası Yıldızlar ve Küçükler İl Birinciliği Müsabakaları’ Keçiören’de yapıldı. Müsabakaların ardından ilçedeki Türk Dünyası Meydanı’nda ödül töreni gerçekleştirildi.

 

Ankara'nın farklı ilçelerinden 10 okulun katıldığı, 4 ayrı kategorideki yarışların ardından dereceye giren okullara kupa ve madalyaları verildi. Birincilik müsabakasında ayrıca bireysel yarışlar da yapıldı. 4 farklı kategorideki bireysel yarışlarda dereceye giren öğrencilere de kupa ve madalya takdim edildi.

 

Bireysel ve takım halindeki yarışlarda küçük erkek, küçük bayan, yıldız erkek, yıldız bayan kategorileri yer aldı.

 

Sporun tüm branşlarına destek vermeye devam edeceklerini söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Müsabakaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, dereceye girenleri kutluyorum. Keçiören spor ve sporcu şehridir. Yüzmeden oryantiringe, tenisten futbola kadar tüm spor dallarının gelişmesi için büyük yatırımlar yapıyoruz. Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonlarını şehrimizden çıkarmak için sadece 2021 yılında 80 milyon TL’lik spor yatırımı yaptık. tüm bu çalışmalarımıza destek veren Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ediyorum.” dedi. ​

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.