DOLAR 32,3661 0.14%
EURO 35,0515 -0.16%
ALTIN 2.321,680,13
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Koruncuk Vakfı Öncülüğünde Yürütülen “Aileyi Destekleyerek Çocuğu Güçlendiriyoruz” Projesi Kapanış Toplantısı Düzenleniyor!
  • Manşet Haberi
  • Eğitim
  • Koruncuk Vakfı Öncülüğünde Yürütülen “Aileyi Destekleyerek Çocuğu Güçlendiriyoruz” Projesi Kapanış Toplantısı Düzenleniyor!

Koruncuk Vakfı Öncülüğünde Yürütülen “Aileyi Destekleyerek Çocuğu Güçlendiriyoruz” Projesi Kapanış Toplantısı Düzenleniyor!

ABONE OL
Mayıs 13, 2022 13:20
Koruncuk Vakfı Öncülüğünde Yürütülen “Aileyi Destekleyerek Çocuğu Güçlendiriyoruz” Projesi Kapanış Toplantısı Düzenleniyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Koruncuk Vakfı’nın yürüttüğü “Aileyi Destekleyerek Çocuğu Güçlendiriyoruz” Projesi’nin Kapanış Toplantısı 16 Mayıs Pazartesi günü İstanbul’da gerçekleşecek.

  

Koruncuk Vakfı öncülüğünde, AB Başkanlığı tarafından AB desteği ile fonlanan Sivil Toplum Destek Programı III kapsamında proje iştirakçileri ve paydaş STK’lar; İstanbul Koruyucu Aile Derneği, Bizim Çocuklar Gençlik Akademisi Derneği, Çift Aile Terapileri Derneği, Bebek Ruh Sağlığı Derneği, İzmir Koruyucu Aile Derneği, Denizli Koruyucu Aile Derneği, Maraş Koruyucu Aile Derneği, Maya Vakfı, Kalben Derneği, Malatya Yurtlardan Ayrılanlar Derneği, Hayat Sende Derneği, Kırmızı Çocuklar Derneği, Benim Yuvam Derneği, “Aileyi Destekleyerek Çocuğu Güçlendiriyoruz” Projesi ile bir araya gelerek, koruma altındaki çocukların ailelerine dönme sürecinin iyileştirilmesi için bir dizi çalışma yürüttüler. Koruma sistemine alınan bir çocuğun, koruyucu aile yanında ya da kurum içinde geçireceği sürece dair sistemli bir plan oluşturulmasını; bu plana biyolojik aileyi güçlendirecek psikolojik, sosyal ve ekonomik önleyici – iyileştirici çalışmaların dâhil edilmesi yönünde STK’larla iş birliği sağlamayı amaçlayan “Aileyi Destekleyerek Çocuğu Güçlendiriyoruz” projesiyle aynı zamanda sahada aile-çocuk uyumu konusunda çalışan uzmanlara da ulaşıldı.

 

Çocuk aileye dönmeden önce ve döndükten sonra ailenin sosyal kaynaklarını, becerilerini, psikolojik iyilik halini yükselterek ve güçlendirerek çocuk için güvenli ortamı desteklemek üzere bugüne kadar proje kapsamında yapılan tüm çalışmaların paylaşılacağı “Aileyi Destekleyerek Çocuğu Güçlendiriyoruz” Projesi’nin Kapanış Toplantısı 16 Mayıs Pazartesi günü İstanbul’da gerçekleşecek.

 

Aileyi Destekleyerek Çocuğu Güçlendiriyoruz Projesi ve Psikososyal Destek Modeli ile ilgili detaylı bilgi için Koruncuk web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.