DOLAR 32,3532 0.3%
EURO 35,1407 -0.01%
ALTIN 2.308,491,38
BITCOIN 22894422,99%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Logitech’ten hibrit çalışma düzeni için yeni çözümler

Logitech’ten hibrit çalışma düzeni için yeni çözümler

ABONE OL
Eylül 14, 2022 13:20
Logitech’ten hibrit çalışma düzeni için yeni çözümler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Logitech tarafından geliştirilen yeni Brio 500 web kamerası ile Zone Vibe kulaklık, hibrit çalışma sisteminde konfor ve verimliliğe yeni bir boyut katıyor. Profesyoneller için modernize edilen ürünler, iş hayatına kalite, stil ve yüksek iş birliği performansı getiriyor.

 

Değişen çalışma koşullarına uygun ve iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap veren çözümler geliştiren Logitech, yeni ürünleri Brio 500 web kamerası ve Zone Vibe kulaklığı tanıttı.  

 

Logitech tarafından gerçekleştirilen Mariposa araştırmasına göre, iş hayatındaki profesyonellerin yüzde 89’u dahili kameraların kullanışsız olması ve kötü görüntü kalitesinden rahatsızlık duyuyor. Yeni geliştirilen Brio 500 web kamerası ve Zone Vibe kulaklık ürünleri, çalışma hayatı ve oyun deneyiminde kalite ve yüksek performans elde edilmesini sağlıyor. Hibrit çalışma düzeni için geliştirilen ürünler, iş süreçlerinde verimlilliğin artmasına olanak tanıyor.       

 

Değişen çalışma koşullarında birçok profesyonelin çok da verimli olmayan bir donanıma sahip olduğunu belirten Logitech Video Çözümleri Genel Müdürü Scott Wharton, “Geliştirdiğimiz ürünlerle iş dünyasına verimlilik katıyoruz. Yenilikçi ürünlerimiz Brio 500 kamera ve Zone Vibe kulaklıklarımız sayesinde iş dünyasına kalite ve kolay ulaşılabilecek çözümler sunuyoruz. Brio 500 ürünümüzün özellikleri arasında yer alan ‘Sunum Modu’, öğretmenler, tasarımcılar, mimarlar ve pek çok meslek grubu çalışanlarının video üzerinden kolayca sunumlarını gerçekleştirebilmelerine olanak tanıyor.” dedi.   

 

Kaliteli sunumlar için Brio 500 web kamerası

Kurumsal çalışma dünyasındaki ses ve video kalitesini artıran yeni Brio 500 web kamerası, görüntülü görüşmelerde benzersiz bir deneyim yaşatıyor. Görüntülü görüşmelerin yüksek kalitede gerçekleşmesini sağlayan ürün, yenilikçi özelliği ‘Sunum Modu’ sayesinde de masa üzerinde bulunan fiziki nesnelerin karşı tarafa kolaylıkla gösterilmesini mümkün kılıyor. Yeni bir eklem sistemine sahip olan ürün, toplantılarda doğru görüntünün otomatik olarak yönlendirilmesini sağlıyor.    

 

Şık tasarımı ve üç farklı renk seçeneği (Grafit, Beyaz ve Gül) ile gelen ürün, kullanıcılara kişiselleştirme ve seçim özgürlüğü tanıyor. RightSight teknolojisiyle kullanıcıların hareket halindeyken dahi otomatik olarak odakta olmalarını mümkün kılan Brio 500, RightLight 4 özelliği sayesinde aydınlatmayı da otomatik olarak düzeltiyor.    

 

Daha berrak ve benzersiz ses deneyimi sunan ürün serisi: Zone Vibe

Kurumsal çalışma ortamındaki seslerin daha kaliteli şekilde duyulmasını sağlayan Logitech’in ilk kablosuz kulaklığı olan Zone Vibe ürün serisi, konfor ve performansıyla dikkat çekiyor. Üç farklı renk seçeneğine (Grafit, Beyaz ve Gül) sahip olan ürünler, günlük kullanımda da ekstra konfor sunuyor. 185 gram ağırlığında olan Zone Vibe 100, Zone Vibe 125 ve Zone Vibe Wireless ürün serisi, yumuşak örgü kumaşa ve hafızalı köpüğe sahip olarak geliyor.     

 

Farklı video konferans platformlarıyla kolaylıkla çalışılabiliyor

Microsoft Teams, Google Meet ve Zoom sertifikasına sahip olan Brio serisi, kolaylıkla takılıp çalıştırılabiliyor. Brio 500 ile Logitech Sync entegrasyonu sayesinde kurumların IT yöneticileri güncellemeleri hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyor ve çalışanların kesintisiz olarak çalışmalarını mümkün kılıyor.    

 

Zone Vibe Wireless ürünü ise çalışanlara şık bir görüntü sunmasının yanı sıra net bir ses deneyimi yaşatıyor. Logi Tune ve Logitech Sync özellikleri bulunan ürünler, istenilen video konferans platformunda kolaylıkla kullanılabiliyor.

 

Logitech tarafından geliştirilen kamera ve kulaklık ürün serileri, günümüzdeki hibrit çalışma sistemindeki deneyimleri ileri seviyeye taşıyor. Yerden bağımsız olarak çalışmayı mümkün kılan ürünler, en iyi performans, kalite ve verimlilik isteyenlerin tercihi oluyor.   

 

Sürdürülebilirlik elçileri

Karbon nötr sertifikasına da sahip olan Brio 500 ve Zone Vibe ürün serisi, Logitech’in sürdürülebilir bir dünya ilkeleri kapsamında geliştirildi. Brio 500 serisinin parçaları yüzde 68 oranında, Zone Vibe serisinin parçaları ise yüzde 25 oranında geri dönüştürülmüş plastikten üretiliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.