DOLAR 32,3318 0.24%
EURO 35,0644 -0.21%
ALTIN 2.282,320,22
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Lojistik Ödülleri 2022” sahiplerini buldu.

“Lojistik Ödülleri 2022” sahiplerini buldu.

ABONE OL
Mayıs 19, 2022 11:20
“Lojistik Ödülleri 2022” sahiplerini buldu.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ve Ege Lojistik Derneği (ELODER) tarafından ortaklaşa düzenlenen ve “Sürdürülebilir İyi Uygulamalar/Başarı Hikayeleri” temelli kurgulanan “Lojistik Ödülleri 2022” sahiplerini buldu. Konuyla ilgili Ege Lojistik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Doğrucu yaptığı açıklamada: “2022 Ege Bölgesi Lojistik Ödülleri kurum ve profesyonellerin lojistik konularında gerçekleştirdikleri faaliyet ve projelerin ortaya çıkarılarak başarı örnekleri olarak paylaşılmasını hedefliyor" ifadelerini kullandı.

 

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi  Çakabey Deniz Feneri Konferans Salonu'nda bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen ödül töreninde Ege Serbest Bölgesi'nde faaliyetlerini sürdürmekte olan Lansinoh Labarotories ödüle layık görüldü. Ödülü firması adına teslim alan Lansinoh Labarotories Tedarik Zinciri Müdürü Dilşad Gülay Karadağ katılımcılara gerçekleştirdiği sunumda, Lansinoh ailesi olarak 2030 İklim-nötr hedefi doğrultusunda yapmış oldukları çalışmalar çerçevesinde, tüm diğer faaliyet alanlarında olduğu gibi lojistik uygulamalarında da çevre dostu çözümlere yöneldiklerini belirtti.  Bu kapsamda Çevresel-sosyal veya ekonomik sürdürülebilirlik, yenilikçilik ve güncel teknoloji kullanımı uygulamalarımızla yeşil lojistik alanında lider alanında firmalardan biri haline geldik şeklinde konuşan Karadağ, kendilerini bu değerli ödüle layık gören yarışmanın jüri üyelerine teşekkürlerini sundu.

 

Jüri üyeliğini Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi Üyesi Prof. Dr. Birdoğan Baki, Ege Lojistik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Doğrucu, Ege İhracatçılar Birliği (EİB) Genel Sekreteri İ. Cumhur İşbırakmaz, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa Tanyeri, Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Lojistik Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Okan Tuna, Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Eldener'in yaptığı yarışma bu yıl ikinci kez düzenlendi.  Yarışmanın temel amacının "İyi lojistik ve tedarik zinciri uygulamalarının lojistik ekosisteminde paylaşılmasını sağlayarak hem uygulamaya hem de akademiye katkı sağlamak” olduğu belirtildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.