DOLAR 32,5155 0.19%
EURO 34,6049 0.12%
ALTIN 2.491,130,20
BITCOIN %
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lüleburgaz Bisiklet Festivali kortejle başladı

Lüleburgaz Bisiklet Festivali kortejle başladı

ABONE OL
Kasım 30, 2022 22:50
Lüleburgaz Bisiklet Festivali kortejle başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lüleburgaz Belediyesi’nin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Lüleburgaz Bisiklet Festivali (LÜBİFEST) kortejle başladı. Dolu dolu etkinliklere sahne olacak festival 3 gün boyunca Türkiye’nin nadir tesislerinden biri olan Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi’nde (LYBA) gerçekleşecek.

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin 2 yıl pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldığı, bu yıl 4’üncüsünün düzenlendiği LÜBİFEST yoğun katılımla kortej eşliğinde başladı. Türkiye’nin dört bir yanından çok sayıda bisiklet tutkununun Kongre Meydanı’nda buluştuğu kortej, şarkılar eşliğinde LYBA’ya doğru hareket etti. Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, eşi Aysu Yetim Gerenli ve çok sayıda katılımcının yer aldığı festival, LYBA’da kurdela kesimiyle resmen başladı.

 

Sürpriz hediye çekilişi!

Festivalin ilk gününde sürpriz hediye çekilişi de gerçekleştirildi. Talihliler bisikletten bisikletle ilgili parçalara kadar çok sayıda hediyenin sahibi oldu.

 

Ali Altay coşturdu!

Festivalin ilk gecesinde Anadolu Rock’un sevilen ismi sanatçı Ali Altay sahne aldı. Altay, Cem Karaca’dan Edip Akbayram’a, Barış Manço’ya kadar çok sayıda sevilen sanatçının unutulmaz eserlerini seslendirdi.

 

Slot Car’la ter döktüler!

Festivalde Başkan Gerenli, Başkan Yardımcıları Kemal Pektaş ve Gökhan Kaya Atay ile birlikte slot car yarışı yaparak ter döktü. Öte yandan vatandaşların slot car olmak üzere çok sayıda çadır etkinliğine büyük ilgi gösterdiği görüldü.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.