DOLAR 32,3318 0.24%
EURO 35,0644 -0.21%
ALTIN 2.282,320,22
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Marketlere Zabıta Denetimi

Marketlere Zabıta Denetimi

ABONE OL
Mart 9, 2022 13:40
Marketlere Zabıta Denetimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Burhaniye Belediyesine bağlı Zabıta ekipleri marketlerde fiyat ve stok denetimleri yaptı.

Son zamanlarda vatandaşlardan gelen fiyatlardaki fahiş artış ve yağ başta olmak üzere temel gıda ürünlerinin depolarda saklandığı yönündeki şikâyetleri değerlendiren Burhaniye Zabıta Müdürlüğü marketlerde denetim yaptı.

Kent genelinde özellikle zincir marketler başta olmak üzere temel gıda maddeleri satan işletmelere yönelik yapılan denetimlerde, raflarda bulunan ürünlerin fiyat artışları ve depolardaki stoklar incelendi.

Zabıta ekipleri, özellikle yağ ürünlerinde son zamanlarda beklenmedik talep artışından dolayı marketlerin “Ürünleri depolarda saklayarak stokçuluk yaptıkları” yönünde gelen şikayetleri üzerine harekete geçerek genel denetimler yaptı. İlçede detaylı olarak yapılan denetimlerde ayrıca yağ ve temel tüketim ürünlerine yönelik raf ile kasa arasında fiyat farkları da kontrol edildi.

Burhaniye Zabıta Müdürü Yüksel Yüce, denetimler sırasında şikayete konu olumsuz bir durumun olmadığını, denetimlerin ilçe genelinde aralıksız devam edeceğini belirtti. Yüce “Olumsuz bir durum olduğunda raporları tutarak, gerekli işlemlerin yapılması için Ticaret İl Müdürlüğüne teslim ediyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.