DOLAR 32,3319 0.24%
EURO 35,0427 -0.26%
ALTIN 2.296,570,85
BITCOIN 22835531,24%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Monster Notebook'tan en teknolojik Anneler Günü hediyesi

Monster Notebook'tan en teknolojik Anneler Günü hediyesi

ABONE OL
Mayıs 12, 2023 14:20
Monster Notebook'tan en teknolojik Anneler Günü hediyesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Profesyonel kullanıcıların ve oyun tutkunlarının vazgeçilmez markası Monster Notebook, Anneler Günü’nde teknolojik hediye alternatifleri sunuyor. Annesine unutulmaz bir hediye almak isteyenler, üstün performans ve eğlenceyi bir araya getiren sunan Huma serisiyle bu özel güne anlam katıyor. Monster Huma serisinin seçili modelleri online alışverişlerde sepette 1000 TL indirimle temin edilebiliyor.

Üstün teknolojiye sahip bilgisayarlarıyla dikkat çeken Monster Notebook’tan, Anneler Günü için  farklı ve teknolojik bir hediye alternatifi… Yeni nesil donanım bileşenlerine sahip, kolay taşınabilen Monster Huma serisi cihazlar, annesine özel bir hediye almak isteyenlerin tercihi oluyor. Monster Notebook yüksek performans ve mobiliteyi birleştiren Huma serisiyle yeni nesil bir çözüm sunuyor. 

Mobilite ve performansı buluşturuyor

Güçlü ve ince kasa yapısı, klavyeye eğim sağlayan ergonomik kasa tasarımı, beyaz arka aydınlatmalı ve su sıçramalarına karşı dayanıklı klavyesi, kişisel verilerinizin daha güvende olmasını sağlayan gizlenebilir kamera ve parmak izi okuyucusu ile öne çıkan Huma serisi, günlük kullanıma uygun bir bilgisayarından beklenen tüm özellikleri bir araya getiriyor. 19,3 mm inceliği ve 1,6 kg ağırlığındaki hafif yapısıyla kolay taşınabilen notebook, zaman ve mekân sınırlarını ortadan kaldırarak yalnızca işinize odaklanmanızı sağlıyor. 

Yüzde 100 sRGB destekli IPS ekranlı notebooklar, ekrana yansıyan her bir pikseli olması gerektiği renkte ve doygunlukta görüntülüyor. Seri; HDMI, DisplayPort özellikli USB-C gibi bağlantı noktalarıyla harici monitör ve televizyon gibi birimlerin de sisteme bağlanmasına imkan tanıyor. 

Huma serisi; 60W adaptörle uzun süreli şarj desteği, 1 saatte yüzde 75 şarj dolumu, 500 kez şarjdan sonra yüzde 80 pil sağlığı ve Type-C ile şarj edebilme avantajı ile sizi yarı yolda bırakmadan sadık bir eşlikçi oluyor.

İnovatif teknoloji güçlü performans sunuyor

Monster Huma serisi cihazlar Intel’in 10 nm üretim teknolojili ‘yeni nesil’ Intel® Alder Lake Core™ i5 ve i7 işlemcisi ile 12. nesil Alder Lake işlemci mimarisine sahip. Dört çekirdekli ve sekiz iş parçacıklı işlemci, çalışma frekansını dinamik olarak değiştirip 4,7 GHz düzeyine kadar taşıyabiliyor. 64 GB’a kadar kapasiteli RAM ve 2 TB’a varan M.2 SSD ile güçlendirilen bilgisayarlar, Windows 10 Pro gibi kurumsal süreçte de ihtiyaçlarınıza yanıt veren işletim sistemlerini beraberinde getiriyor. Intel® Iris® Xe Graphics ekran kartı, 14,1” FHD 1920X1080 IPS Mat LED ekranı, 2x 2W hoparlörü ve HD kamerasıyla kendi sınıfının yükselen yıldızı olan  Monster Huma, 16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM belleğiyle gereksinimleri tam anlamıyla karşılıyor. 

Ömür boyu bakım garantisi sayesinde daha uzun ömürlü performans 

Monster Notebook, ömür boyu bakım garantisi kapsamında kullanıcılara bilgisayarlarını ömür boyu en iyi performansla kullanabilme imkânı sunuyor. Kullanıcılar cihazın garantisi bitse bile, ömür boyu ücretsiz olarak bu hizmetten faydalanabiliyor. Ömür boyu bakım garantisi kapsamında sunulan hizmetler arasında fan, toz, klavye, ekran temizliği ve termal macun yenilemesi gibi işlemler yer alıyor.

Monster çiçek desenli askılı notebook çantası ile birlikte gönderilen ürünün seçili modelleri online alışverişlerde sepette 1000 TL indirimle temin edilebiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.