DOLAR 32,3318 0.24%
EURO 35,0644 -0.21%
ALTIN 2.282,320,22
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mudanya belediyesi’nden görme engelliler için sesli kütüphane

Mudanya belediyesi’nden görme engelliler için sesli kütüphane

ABONE OL
Eylül 21, 2022 15:00
Mudanya belediyesi’nden görme engelliler için sesli kütüphane
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kültür ve sanatı herkes için erişilebilir hale getiren Mudanya Belediyesi, görme engelli bireyler için sesli kütüphane projesini hayata geçiriyor.

 

Mudanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde görme engelliler için sesli kütüphane projesi başlatıyor. Gönüllü okuyucular sayesinde, kitaplar görme engelliler için erişilebilir hale geliyor. Projeye ilk olarak Mudanya Belediyesi’nin hazırladığı “Myrleia’dan Mudanya’ya” isimli kitabın seslendirilmesi ile başlandı. Gönüllü okuyucular tarafından okunan sesli kitaplar, Mudanya Belediyesi’nin internet sitesinden dinlenebilecek.

 

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, engelleri aşmak için yeni bir projeyi başlattıklarını belirtirken, “Görme engelli bireylerin hayatlarına dokunacak önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyoruz. Engelli bireylerin, başka bir kişiye ihtiyaç duymadan, istedikleri kaynaklara rahatça ulaşabilmelerini amaçlıyor; bu yönde çalışmalar yürütüyoruz. Engelli bireyleri kitaplarla buluşturmamızı sağlayan değerli gönüllülerimiz, kütüphanemizi oluşturan en önemli unsurlardan biri olacak. Gönüllülerimize bu anlamda teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.