DOLAR 32,3391 0.17%
EURO 35,1599 -0.09%
ALTIN 2.245,870,12
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mudanyalı Çocuklar Yarıyıl Tatilinde Sanatla Buluşuyor

Mudanyalı Çocuklar Yarıyıl Tatilinde Sanatla Buluşuyor

ABONE OL
Şubat 1, 2023 17:01
Mudanyalı Çocuklar Yarıyıl Tatilinde Sanatla Buluşuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mudanya Belediyesi’nin çocuklar ve annelerine yönelik hazırladığı sanatla dolu, eğlenceli ve yaratıcı yarıyıl tatil programı devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan “Deneylerle Masal”, “Resim”, “El Sanatları”, “Step- Aerobik” ve “Mozaik” atölyeleri sayesinde çocuklar anneleri ile birlikte kendi sanatsal üretimlerini gerçekleştiriyor.

Duygu ve hayal dünyalarını zenginleştirecekleri, düşüncelerini farklı biçimlerde ifade etmeyi ve soyutlama yeteneklerini geliştirecekleri atölyelerde çocuklar yeteneklerini de keşfetme imkanı buluyor. Atölyelerin çocuklara eğitim yaşamında olumlu kazanımlar sağladığını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak ve yaşam boyu eğitimin önünü açmak için hayata geçirdiğimiz projelerimiz yarıyıl tatilinde de devam ediyor. Mudanya’da öğrencilerin yeteneklerini ve bilgilerini geliştirmelerine katkı vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.