DOLAR 32,4188 0.19%
EURO 35,3994 0.2%
ALTIN 2.323,530,17
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Red Bull Dance Your Style Dünya Finali’ne Geri Sayım Başladı

Red Bull Dance Your Style Dünya Finali’ne Geri Sayım Başladı

ABONE OL
Aralık 6, 2022 13:50
Red Bull Dance Your Style Dünya Finali’ne Geri Sayım Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hip hop, popping, house gibi tüm sokak dansı türlerini bünyesinde barındıran dans yarışması Red Bull Dance Your Style’ın 2022 Dünya Finali’ne geri sayım başladı. 10 Aralık Cumartesi akşamı Güney Afrika’nın Johannesburg kentinde gerçekleştirilecek yarışmada Türkiye’yi Biser Bayram Mutlu ve Akay Üstünel temsil edecek. Dansçıların dünyanın en iyisi olmak için ter dökeceği ve jürilik görevini izleyicilerin üstleneceği Red Bull Dance Your Style 2022 Dünya Finali, 10 Aralık Cumartesi akşamı saat 21.30’da Red Bull Dance TikTok hesabından canlı yayınlanacak.

 

İzleyicilerin jüri olarak dansçıları oyladığı yarışma Red Bull Dance Your Style’da dünya finali heyecanı başladı. 30’dan fazla ülkede, 50 ayrı noktada bölgesel elemeleri düzenlenen Red Bull Dance Your Style’ın 2022 Dünya Finali, dünyanın en iyi dansçılarının mücadelesine sahne olacakNeredeyse tüm sokak dansı türlerini bünyesinde barındıran Red Bull Dance Your Style’ın 2022 Dünya Finali, Güney Afrika’nın Johannesburg şehrinde, 10 Aralık Cumartesi akşamı saat 21.30 gerçekleştirilecek. 

 

Türkiye finalinde oyların çoğunluğunu alarak birinci seçilen Biser Bayram Mutlu ve 2021 yılı birincisi Akay Üstünel, Red Bull Dance Your Style Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek. 

 

Dünyanın dört bir yanından bu seneki ülke finallerini kazanan sokak dansçıları ve Red Bull Dance Your Style 2021 Dünya Finali’ne katılmaya hak kazanan 27 finalistle birlikte toplam 63 dansçı, Red Bull Dance Your Style 2022 Dünya Finalinin bir parçası olma fırsatına sahip olacak. 

 

Dansçıların herhangi bir street style türünde performans sergilediği, müziğe ve beklenmedik ritimlere doğaçlama ayak uydurduğu, izleyicilerle etkileşime geçtiği teke tek yarışma formatında gerçekleşen dans yarışması Red Bull Dance Your Style 2022 Dünya Finali, Red Bull Dance TikTok hesabından canlı olarak izlenebilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.