DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şehit Talha Bahadır’ın Mevlid-i Şerif’i Yapıldı

Şehit Talha Bahadır’ın Mevlid-i Şerif’i Yapıldı

ABONE OL
Mayıs 13, 2022 19:50
Şehit Talha Bahadır’ın Mevlid-i Şerif’i Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz hafta Zeytin Dalı Harekat Bölgesinde teröristlerce yapılan füze saldırısında sonrasında şehadet şerbetini içen Teğmen Talha Bahadır ve tüm şehitlerimizin anısına Çiftlikköy’de mevlid-i şerif okutularak dualar edildi.

 

Yalova Valisi Muammer Erol, İl Jandarma Alay Komutanı J.Alb. Mustafa Bakçepınar, İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Bilgin, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, kamu kurum müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri ve Çiftlikköylülerin katıldığı mevlid-i şerif sonrasında Çiftlikköy Belediyesi tarafından kurulan standlarda vatandaşlara gece boyunca ikramlar gerçekleştirildi.

 

Şehit Teğmen Talha Bahadır’ın babası Hakkı Bahadır’la bir araya gelen ve bir kez daha taziyelerini ileten Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Şehidimiz Teğmen Talha Bahadır ve tüm şehitlerimizin ruhuna okutulan Mevlid-i Şerif için Sultaniye Al-Sakkar Camii'nde bir araya geldik. Şehidimizin ruhu şad olsun, Rabbim mekanını cennet eylesin” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.