DOLAR 32,3325 0.24%
EURO 35,0742 -0.18%
ALTIN 2.281,940,21
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sette saklambaç oynadılar

Sette saklambaç oynadılar

ABONE OL
Kasım 17, 2022 16:42
Sette saklambaç oynadılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gömü'nün Maceraları, filminin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul'un farklı semtlerinde ve zengin oyuncu kadrosuyla devam eden setin arkası da film kadar eğlenceli.

 

Çocukların eşsiz dünyasında birlik ve beraberliğin anlatıldığı Gömü'nün Maceraları filminin, set arkası eğlenceli anlara sahne oluyor. Yoğun geçen set ortamına rağmen eğlenmeye vakit bulan çocuk oyuncular, İstanbul ormanlarının tadını çıkarıyor. Başarılı oyuncu Muharrem Türkseven ile Beykoz ormanlarında ebelemece ve saklambaç oynayan çocuklar fırsat buldukça bisiklete biniyorlar.

 

Yapımcılığını No23 Prodüksiyon'un yaptığı, yönetmen koltuğuna ise Ahmet Toklu'nun oturduğu Gömü'nün Maceraları filminin senaryosunu Deniz Tuncay kaleme alıyor.

 

Gömü'nün Maceraları filmde, birçok başarılı projeye imza atan çocuk oyuncu Emir Ali Doğrul başrolü sırtlarken, ona Muharrem Türkseven, Damla Cercisoğlu, Orçun Kaptan, Güzin Usta, Tahsin Yıldırım, Eymen Serhat Kılıç, Kayra Orta, Said Ege Yıldırım, Yiğit Toprak Ateş, Ali Eren Altunkara, Adar Altunkara, Bulut Uysal, Asaf Baydar, Ebru Sarıtaş, Semin özge Gül, Ömer Doğan, Turgut Çalhan, Ahmet Nuri Erkent, Selinda Nur Keküllüoğlu, gibi oyuncu eşlik ediyor.

 

 

Snopsis

Güneşli Mahallesi'nde yaşayan dört yakın arkadaş Demir "Gömü" Kaya, Eylül "Maviş" Birgül, Can "CanCan" Kantar, Ali "Muhtar" Kaygısız, belalıları olan Osman "Junior" Akbaba ve Yancısı Ali "Ünsüz" Bakan ile mahalledeki tek oyun parkı için amansız bir mücadele içindedir. Bekir Akbaba, mahallenin en zengini olan rahmetli kayınpederinin vasiyetini ele geçirip sakladığından beri, mahallelilerin dükkân ve arazilerine haksız yere el koymaktadır. Sıra babaannesi Nazmiye ile yaşayan Demir'in evlerinin bulunduğu araziye gelmiştir, Akbaba evlerini boşaltmaları için on gün süre tanımıştır. Bu durumu öğrenen Gömü, Maviş, CanCan ve Muhtar bir yandan Junior Akbaba ile mücadele ederken bir yandan da Gömü'nün bulduğu eski bir hazine haritası yardımıyla babaannesi ile yaşadıkları evi Akbaba'dan kurtarmak için büyük bir maceraya atılacaklardır.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.