DOLAR 32,3711 0.15%
EURO 34,9740 -0.29%
ALTIN 2.323,990,21
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sigorta sektörünün “En İyi İşveren Markası'' Groupama

Sigorta sektörünün “En İyi İşveren Markası'' Groupama

ABONE OL
Ocak 17, 2023 19:41
Sigorta sektörünün “En İyi İşveren Markası'' Groupama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Groupama Sigorta, insan kaynakları uygulamalarında mükemmelleşme ve iyi bir işveren markası olma konusunda standartları belirleyen Top Employer Enstitüsü tarafından Türkiye’de elementer sigorta sektörünün “En İyi İşveren Markası’’ seçildi.

Üst üste üçüncü kez aynı ödüle layık görülen Groupama Sigorta, bu yıl da kazandığı sertifika ile Türk sigorta sektöründe oldukça önemli bir başarıya imza atmış oldu.

Groupama Sigorta, İnsan Kaynakları uygulamalarında mükemmelleşme konusunda standartları belirleyen ve uluslararası otorite olarak kabul edilen Top Employer Enstitüsü tarafından bir kez daha “En İyi İşveren” sertifikasıyla ödüllendirildi.

Temelleri 1991’de atılan Top Employer Enstitüsü’nün değerlendirme sürecinde şirketler, yirmi konu başlığı altında kapsamlı ve ayrıntılı bir incelemeye tabi tutuluyor. İnsan kaynakları stratejisi, çalışma ortamı, eğitim, çeşitlilik, eşitlik ve dahil olma, esenlik ve benzeri insan kaynakları uygulamaları alanlarında değerlendirilen Groupama Sigorta, sertifikayı 3 yıl üst üste alarak Türk sigorta sektöründe oldukça önemli bir başarıya imza atmış oldu. Bununla birlikte, Groupama Sigorta beş ayrı kıtada ve 121 ülkede 2.053 şirketi onaylayan Top Employer Enstitüsü’nün En İyi İşveren sertifikasını Türkiye’de elementer branşta alan tek sigorta şirketi oldu.

İş dünyasının yakından takip ettiği bu önemli başarıya sahip oldukları için mutluluklarını ifade eden Groupama Türkiye İnsan Kaynakları ve İdari İşler’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özge Yılmazyavuz “Groupama olarak çalışanlarımızın ihtiyaç ve beklentileri, onların iş yaşamındaki mutluluğu bizler için çok önemli. Bu kapsamda dijital ve kültürel yolculuğumuzu hız kesmeden sürdürüyoruz. Yakın zamanda hibrit çalışma sistemine uygun şekilde ofisimizi yenileyerek çalışanlarımıza ergonomik, iş birliğini kolaylaştıran ve açık iletişim ortamı sağlayan ofis ortamı sunduk. Bu ve bunun gibi insan kaynağımızın esenliğine ve etkinliğine yönelik çalışmalarımız uluslararası standartlarda karşılığını buldu ve Top Employer En İyi İşveren Sertifikası’nı üçüncü kez alarak başarımızı perçinledik. Bu övgüye layık görülmek bizim için gurur verici. Groupama olarak çalışanlarımızın ihtiyaçlarını gözeterek yenilikleri hayata geçirecek çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.