DOLAR 32,3780 0.18%
EURO 34,9999 -0.23%
ALTIN 2.324,870,25
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Süleyman Orakçıoğlu, Çağrı Kızıl ve Selen Gündüz D-Smart’ın Konuğu Oldu
  • Manşet Haberi
  • Spor
  • Süleyman Orakçıoğlu, Çağrı Kızıl ve Selen Gündüz D-Smart’ın Konuğu Oldu

Süleyman Orakçıoğlu, Çağrı Kızıl ve Selen Gündüz D-Smart’ın Konuğu Oldu

ABONE OL
Mayıs 18, 2022 22:50
Süleyman Orakçıoğlu, Çağrı Kızıl ve Selen Gündüz D-Smart’ın Konuğu Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CENTİLMENLİK VE EMPATİ SPORLA ORTAK NOKTAMIZ

JOSE MOURINHO BARCELONA’DA BİZDEN ALIŞVERİŞ YAPTI

22 HAZİRANDA METAVERSE’DE MAĞAZA AÇAN İLK TÜRK MARKASI OLACAĞIZ

ASIL HEDEFİMİZ LOS ANGELES OLİMPİYATLARI

TARİH YAZMAK İSTİYORUZ

 

D-Smart’ta yayınlanan Haftanın Konuğu programına Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ile Çağrı Kızıl Taekwondo Kulübü Başantrenörü Çağrı Kızıl ve milli sporcu Selen Gündüz katıldı.

 

Spora verdiği destekle dikkat çeken Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu; centilmenlik ve empatinin sporla ortak noktaları olduğunu belirterek, gençleri daha çok spora teşvik etmek istediklerini söyledi.

 

Orakçıoğlu; “Özellikle maddi kaynakları kısıtlı amatör sporlarda sponsorluk çok önemli. Bu sporcuları desteklemek onları motive etmek için çok önemli. Bu işi tanıtım ve reklam olarak düşünmüyoruz. Özellikle kadın ve genç sporcularımızın elde ettiği başarılarla ülke dışında yarattığı imajın herkese faydası oluyor. Taekwondocularımızın çok başarılı olacağına inanıyorum. Ama daha önemlisi gençlerimizin iyi şeyleri örnek alması gerekiyorsa bu arkadaşlarımız daha fazla gündeme gelmeleri ve elde ettikleri başarıların kendilerinden sonra gelen jenerasyonları yönlendirmesi. Bu ortamı sağlayan Çağrı hocaya da teşekkür ederiz. İtalya bizim için önemli bir yatırım merkezi. Bu bağlamda Genoa kulübü ile işbirliği yaptık. Mağazalarımızı Jose Mourinho, Gerard Pique gibi futbol dünyasının önemli isimleri ziyaret etti. Bizim markanın bir aorası var, bu beğeniyle birlikte bir çekim alanı oluşuyor. Sonuç olarak yurtdışından buraya alışveriş için önemli insanlar geliyor ve ülkeye katkımız oluyor. 22 Haziran’da Metaverse’de mağaza açan ilk Türk markası olacağız.” dedi.

 

Çağrı Kızıl; ilk hedeflerinin Gençler Dünya Şampiyonası olduğuna dikkat çekerek burada elde edilecek başarıların kendilerini olimpiyatlara taşıyacağını söyledi.

 

Çağrı Kızıl şöyle devam etti. “Asıl hedefimiz 2028 Los Angeles Olimpiyatları. Orada birden fazla madalya alabileceğimizi söyleyebilirim. 2028’de önümüzde durabilecek rakip tanımıyorum. Yıllardır bunun için çok düzenli çalıştık. Tokyo Olimpiyatları için Senegal’den teklif aldım. Norveç’ten teklif aldım. Ancak bu takımı yarıda bırakamazdım. Çünkü bu hikayeyi tamamlamak istiyorum. Ülkeme olimpiyat madalyaları getireceğime güveniyorum. Bunları başardıktan sonra ülkemi yurtdışında temsil etmek istiyorum. Türkiye’de futboldan sonra en çok lisanslı sporcu taekwondoda var. Çocukların özgüvenini artırmak için, geleceğe hazırlamak için bu spora yönlenmelerini bekliyoruz.

 

Milli sporcu Selen Gündüz ise; “Podyumdaki bayrak hareketinden sonra motivasyonum çok daha fazla yükseldi. Taekwondo benim için çok ciddi bir hale geldi. Maçlara daha çok konsantre oldum. Kendime adım adım hedefler koydum. Eğer bayrak hareketinden sonra bu işleri boşlasaydım sonrasında bu dereceleri elde edemezdim. Arnavutluk’taki turnuvaya D’S Damat koleksiyonları ile gittik. Böyle büyük markayla oraya gitmek bizi daha da motive etti. 5 kişi gittik 5 madalya aldık. Hayatımızın büyük bölümünü bu işe ayırıyoruz çünkü biz tarih yazmak istiyoruz. Çünkü gittiğimiz yerde bir iki madalya bize yetmiyor. Takım halinde şampiyon olmak istiyoruz. Avrupa Şampiyonası’ndan da şampiyonlukla döneceğimize eminim.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.